evoMAG: 70% dintre comenzile de Black Friday au venit de pe telefonul mobil

evoMAG a dat startul reducerilor in a treia runda de Black Friday, la putin timp dupa miezul noptii si a inceput deja livrarea catre clientii finali. Astfel, pana la ora 08:00, peste 1.500 de comenzi au plecat catre clientii finali.

„Pana la ora 09:00 am avut peste 15.000 de produse comandate, cu un varf de trafic de peste 25.000 de vizitatori unici simultan la ora 00:05. Avem deja stoc epuizat pentru 35% dintre produsele care au intrat in ultima runda a campaniei de Black Friday”, spune Mihai Patrascu, CEO evoMAG.

Cat priveste traficul total, de la momentul startului campaniei de Black Friday si pana la ora 09:00, au intrat pe evoMAG.ro peste 115.000 de vizitatori unici, 70% din trafic fiind de pe mobil, conform unui comunicat de presa emis de catre retailer.

Pe parcursul intregii zile va vom tine la curent cu cele mai noi informatii referitoare la vanzarile evoMAG, la traficul inregistrat pe site, la numarul de tranzactii efectuate. Veti primi periodic informatii despre stocurile de produse si despre cele mai ravnite produse din oferta evoMAG.

Sursa foto: shutterstock.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea eCommerce »Citește și
eMAG își ”trimite” 50 de manageri să studieze la Yale School of Management
Setari Cookie-uri