Capitalul social al companiei Elefant Online SA care detine si opereaza mall-ul online elefant.ro a fost majorat recent cu doua milioane de euro, conform deciziei adunarii generale a actionarilor.

Majorarea de capital social a fost decisa in unanimitate si confirma increderea actionarilor in modelul de business al elefant.ro, dar si in planurile de afaceri pe care echipa de management le are pentru dezvoltarea companiei in cursul anului urmator.

“Majorarea de capital se va face 100% cash iar fondurile vor intra in conturile companiei pana la finalul acestei luni“, declara Sergiu Chirca, CEO al elefant.ro.
elefant.ro este unul dintre cei mai mari retaileri online din Romania, oferind celor peste 1.500.000 de clienti o gama existinsa de produse cu livrare prin curier sau in cele 25 de puncte de livrare din Bucuresti si din tara. Fondat in 2010, Elefant s-a extins si in afara tarii deschizand o filiala la Chisinau, in Republica Moldova si un magazin online local elefant.md.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri