VTEX, furnizor global de solutii eCommerce in cloud pentru companii mari si una dintre cele mai importante platforme eCommerce din lume, potrivit Gartner Magic Quadrant Report, din 2018, achizitioneaza platforma de comert electronic UniteU, ca parte a strategiei de a extindere la nivel mondial.

Vino la ecomTEAM 2019 pentru a afla cele mai noi miscari din zona de eCommerce! Nu rata evenimentului anului in comert online - inscrie-te acum!

Este prima miscare de extindere a VTEX de anul acesta, ce are loc la doar 4 luni de la deschiderea oficiala a biroului din Romania. Odata cu aceasta, VTEX anunta si planurile pentru Romania: 10 noi clienti anul acesta, extinderea echipei si investitii de un milion de dolari in urmatorii doi ani.

Achizitia UniteU consolideaza prezenta VTEX pe piata de comert electronic. Astfel, VTEX combina capabilitatile de baza ale platformei cu Unified Commerce Data Hub de la UniteU, un hub puternic de date, pentru a oferi o solutie de comert electronic unificata, mai buna si mai robusta, disponibila clientilor din intreaga lume.

Prin achizitia UniteU, VTEX valorifica experienta combinata a celor doua companii, fiecare avand o experienta de 18 ani in industria de comert digital. Acest lucru permite VTEX sa isi continue strategia de extindere, oferind cele mai recente solutii digitale si unificate de comert cu un hub puternic de date care se integreaza in mod nativ cu sistemele POS, ERP, CRM si WMS.

Cu tehnologia UniteU, integrata pe platforma VTEX, clientii vor putea conecta si agrega surse disparate si diferite de date in cadrul operatiunilor lor de comert. Acest lucru permite o transparenta excelenta a informatiilor intre sistemele necesare implementarii capabilitatilor unificate de comert, cum ar fi capacitatea de a livra de la magazin, de a expedia la magazin, de a cumpara online si de a ridica din magazin, de a optimiza inventarul si de a imbunatati experienta clientilor.

VTEX se concentreaza in continuare pe furnizarea unei platforme de eCommerce in cloud de tipul Software as a Service, destinata brandurilor si retailerilor cu vanzari online intre 10 si 300 de milioane de dolari. Prin achizitia UniteU, VTEX poate sa ofere, in plus, zeci de integrari out of the box. Printre acestea se numara integrarea cu Retail Pro, Microsoft Dynamics NAV, AX, Netsuite, Lightspeed, pe langa alte sisteme POS, ERP, CRM si WMS, in plus fata de marketplace-uri precum Amazon si eBay.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri