Elefant Online SA, compania care detine elefant.ro si elefant.md anunta majorarea capitalului social cu aproximativ 1,7 milioane euro.

La majorare au participat toti actionarii companiei. In urma acestei operatiuni, investitia istorica in companie se apropie de 20 de milioane de euro.

“Majorarea de capital era planificata pentru a doua parte a acestui exercitiu fiscal, iar participarea tuturor actionarilor demonstreaza inca o data increderea si determinarea intregii echipe de a asigura dezvoltarea companiei in urmatoare perioada“, explica Sergiu Chirca, CEO elefant.ro.

elefant.ro a implinit in luna iunie a acestui an 9 ani de la infiintare. Initial, proiectul s-a remarcat drept cel mai mare retailer online de carti din România, ulterior compania diversificându-si mult oferta. In prezent, elefant.ro este unul dintre cei mai mari retaileri online din România, oferind celor aproape doua milioane de clienti o gama extinsa de produse cu livrare prin curier sau in punctele de livrare din Bucuresti si din tara. Fondat in 2010, Elefant s-a extins si in afara tarii deschizând o filiala la Chisinau, in Republica Moldova - magazinul online local elefant.md.

Citeste si:
OLX sau cum se comporta romanul "sub anonimat"
OLX sau cum se comporta...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea eCommerce »Citeste si
100.000 de opinii ale cumparatorilor online: ce vor romanii?