Prima impresie conteaza in business si nu vei da gres intr-o intalnire daca pe mana iti va sta un ceas elegant. Poti sa iei unul la reducere de Black Friday 2019 la elefant.ro.

Un ceas elegant este un accesoriu care iti va complimenta orice tinuta de business. Si chiar daca ne dorim acum ca ceasul sa ne masoare pulsul si sa ne spuna cati pasi facem zilnic, intr-o intalnire de afaceri nu poti da gres cu un accesoriu elegant. Am ales cateva ceasuri pentru tinutele tale de business la reducere de Black Friday 2019 pe elefant.ro.

Ceas Fossil Neutra

Cu o bratara din piele neagra, ceasul cronograf Fossil Neutra are un mecanism quartz si display analog. Se inchide cu catarama, are o carcasa rotunda din otel inoxidabil si vine livrat intr-o cutie personalizata. Asa ca il poti oferi si cadou unui partener de afaceri special. Ca tot se apropie perioada sarbatorilor de iarna. Ia-l acum la reducere de Black Friday 2019 la elefant.ro.

Ceas Police Belmont

Este o piesa care va atrage, cu siguranta, toate privirile celor din jur. Ceasul Police Belmont are o carcasa din otel inoxidabil, poate rezista la o presiune de pana la 10 atmosfere, si are bratara din piele. Il poti lua la reducere de Black Friday 2019 la elefant.ro de aici.

Ceas Fossil Townsman

Un alt ceas care impresioneaza prin designul deosebit, cadranul avand o parte din mecanism descoperit. Il poti cumpara la reducere de Black Friday 2019 la elefant.ro de aici.

Ceas Seiko Quartz

In japoneza, Seikosha inseamna “Casa lucrului rafinat”. Iar acest ceas reda foarte bine acest concept. Cumpara-l la reducere de Black Friday pe elefant.ro si nu vei da gres avandu-l la incheietura la orice intalnire de business.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri