Platforma de anunțuri OLX.ro a interzis toate anunțurile ce includeau oferte de transport Italia-România, ca urmare a informărilor privind restricțiile de trafic, emise de Ministerul Afacerilor Externe, dar și vânzarea de măști, geluri anti-bacteriene și alte produse medicale care au legătură cu COVID-19, alocând o echipă de moderare dedicată care monitorizează subiectul 24/24 ore. Ce alte măsuri a luat OLX?

Am interzis orice anunțuri înșelătoare care folosec virusul în context necorespunzător și analizăm constant sistemele pentru a ne asigura că anunțurile frauduloase sunt complet blocate.

Am dezactivat peste 1.000 anunțuri cu produse la suprapreț, produse false sau anunțuri care ironizează situația de criză sau caută să profite de pe urma ei.

Pentru propria siguranță, întreaga echipă OLX lucrează de acasă.

”Încheiem cu o serie de recomandări simple pentru siguranță și sănătate gândite pentru aceia dintre voi care folosesc OLX în această perioadă. Vă rugăm să le citiți cu atenție și vă îndemnăm la prudență”, transmite OLX.

Dacă trebuie să cumpărați / vindeți produse pe OLX, luați-vă toate măsurile de siguranță recomandate în această perioadă: limitați vizionările sau verificările fizice și înlocuiți-le pe cât posibil cu apeluri video de verificare a produselor.

Evitați zonele aglomerate unde sunteți expuși la contact direct și/sau interacțiune cu un număr mare de persoane și folosiți pe cat posibil transportul prin curier.

Limitați la maximum orice contact direct cu alte persoane prin gesturi cum ar fi: strângerea mâinilor, atingerea fețelor cu mâinile.

Păstrați o distanță semnificativă, de minimum 1,5 metri, față de celelalte persoane pe care le întâlniți.

Respectați cu strictețe regulile de igienă personală recomandate de autorități și folosiți masca de protecție doar în cazul în care aveți simptome de gripă sau răceală.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri