eMAG Black Friday 2020 a început în jurul orei 07:35, retailerul online având anul acesta în oferta dedicată evenimentului peste 4 milioane de produse cu reduceri totale de 300 de milioane de lei. Îți prezentăm în acest material câteva produse de la categoria ”Produse surpriză”.

Produsele afișate la categoria surpriză în cadrul evenimentului Black Friday 2020 sunt următoarele:

  • Teste RT-PCR COVID-19, la prețul de 199 de lei, cu o reducere de 46% și îl puteți cumpăra de AICI
  • RMN ”Whole Body” la prețul de 1.450 de lei, cu o reducere de 50%, îl puteți cumpăra de AICI.
  • Pachet abonament medical individual ”Comfort Extra” și voucher cadou de 500 de lei la prețul de 1.116 lei, cu o reducere de 45%, îl puteți cumpăra de AICI.
  • Abonament medical individual ”Junior” pentru copii la prețul de 648 de lei, cu o reducere de 45%, îl puteți cumpăra de AICI.
  • Voucher curs complet de navigație, categoriile D, C și S, la prețul de 1.428 de lei, cu o reducere de 50%, îl puteți cumpăra de AICI
  • Pachet 3 nopți Conacu” Boierului, 4 margarete, la preț de 2.175 de lei, cu o reducere de 25%. Poți cumpăra de AICI
  • Abonament Vodafone, Red 12, fara telefon, perioadă contractuală 12 luni la preștul de 499 de lei, cu o reducere de 30%. Îl poți lua de AICI
  • Curs online de gătit cu Chef Patrizia, 10 ședințe la prețul de 800 de lei, cu o reducere de 20%. Îl poți cumpăra de AICI
  • Voucher intervenție chirugicală de cataractă cu implan de cristalin foldabil, la prețtul de 1.960 de lei, cu o reducere de 30%. Îl puteți lua de AICI.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri