Beds Place: Cum ajungi să vinzi paturi de 500.000 de euro printr-un Marketplace

Tinerii antreprenori din România găsesc noi metode prin care să vândă mai bine, să folosească uneltele digitale și să producă în fabricile proprii. Am discutat cu Alexandru Mosen Salehi-Tabari, fondatorul Beds Place, un business care produce paturi în România și care folosește eMAG Marketplace pentru mai bine de 90% din vânzări.

Alexandru a început firma în 2019 cu un capital minim, dar avea o viziune clară. Avea experiență în domeniul mobilei, prin firma tatălui său, dar nu era mulțumit de nivelul la care aceasta ajunsese. Nu dorea să fie doar o firmă bună pentru Bacău, acolo de unde este, ci una națională și care să folosească metode moderne.

Tânărul antreprenor și-a început cariera la firma tatălui său, care fabrica mobilă la comandă. De când a fost copil i-a fost aproape. „Am lucrat împreună la firma sa, dar nu eram complet mulțumit de evoluția business-ului, din cauză că ne bazam doar pe clienți din zona Bacău și nu creșteam în ritmul în care mi-am dorit”, spune Alexandru.

A vrut să-și deschidă un proiect nou ca să se extindă online. Prima barieră a fost una logistică, dar a făcut pași mici, mai întâi prin tapisarea paturilor.

Citește materialul integral pe start-up.ro.

Citeste si:
Cum să faci trecerea de la offline la online și să îți vinzi produsele
Cum să faci trecerea de la...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea eCommerce »Setari Cookie-uri