Luna mai vine cu unul dintre cele mai importante evenimente din industria de e-commerce și retail din regiune, European Digital Commerce, by VTEX. Specialiști din e-commerce-ul și retailul local și internațional vor urca pe scena virtuală a evenimentului pe data de 12 mai. Poți interacționa cu ei datorită platformei IC Events, dezvoltată de InternetCorp, dacă te înscrii gratuit AICI.

În cadrul European Digital Commerce, by VTEX, ce va avea loc pe 12 mai vor fi prezentate în premieră în România concluziile unei prime cercetări de piață realizate din perspectiva business-urilor de comerț.

Cercetarea de piață, realizată alături de iSense Solutions, va sublinia cum s-au adaptat business-urile din comerț pandemiei, de ce factori țin cont când aleg platforma online, cât la sută din venituri vin din online, dar și ce provocări întâmpină în prezent.

Nu uita să te înscrii gratuit la European Digital Commerce AICI ca să poți beneficia de avantajele aduse de platforma IC Events, care va găzdui evenimentul.

3 paneluri, 2 Key Speech-uri și un studiu în premieră pe scena European Digital Commerce

Ziua de 12 mai va fi un adevărat maraton de e-commerce și retail, speakerii evenimentului European Digital Commerce reunindu-se în cadrul a trei paneluri, 2 Key Speech-uri și un studiu prezentat în premieră. Agenda evenimentului este următoarea:
09:30 - 10:00 NETWORKING Welcome! (Vă invităm să parcurgeți agenda evenimentului și să vă familiarizați cu diferitele zone ale platformei, zoan de Networking Expo, Resurse și Livestream.)

  • 10:00-10:20 Key Speech - Why does the future belong to conversational interfaces and what they are? - susținut de către Michal Blak - CEO Edrone
  • 10:20 - 11:10 - Panel 1 - Speakeri:
    Amalia Buligă - CEO Diverta
    Albert Davidoglu - CEO Macromex
    Monica Cadogan - CEO Vivre
    Lucian Căruceriu - Project Owner Veranda Mall
  • 11:10 - 11:20 Networking Break
  • 12:20 - 11:40 - iSense prezintă în premieră primul studiu din perspectiva comercianțilo
  • 11:40 - 12:10 Panel 2 - Ecosistem (e)commerce
    Daniel Nicolae - CEO & Co-Founder Innoship
    Octavian Dumitrescu - Founder & CEO Customsoft
    Alexandru Lăpușan - CEO & Co-Founder Zitec
    Sergiu Biriș - CEO & Co-founder Eventmix
    Mihai Vînătoru -Head of SEO & Managing Partner DWF
  • 12:10-12:20 Networking Break
  • 12:20 - 12:40 - Key Speech - Cristi Movilă - Growth Leader - Eastern Europe VTEX
  • 12:40-13:30 Panel 3 - Speakeri:
    Cristi Movilă - Growth Leader - Easter Europe VTEX
    Marina Zara - Head of Marketing METRO Cash & Carry Romania
    Luiza Novac Nomicos - Managing Director - Country Leader Romania & Bulgaria Whirlpool Corporation
    Michal Blak - CEO Edrone

Cu toate că European Digital Commerce, powered by VTEX, este un eveniment online, nu te vei lovi de un streaming de Zoom clasic, ci de o experiență completă care te va ajuta să te bucuri un networking de calitate cu schimb de cărți de vizită, Social Lounge audio și video, chat public și chat 1 to 1. Vei avea oportunitatea de a începe noi colaborări, de a găsi parteneri de afaceri și sinergii, totul cu doar câteva click-uri.

Rămâi la curent cu noutățile evenimentului. Te poți înscrie înregistra AICI. în evenimentul Facebook dedicat European Digital Commerce 2021.

European Digital Commerce este un eveniment powered by VTEX și susținut AWS din postura de Platinum Partner și Edrone ca Gold Parner.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri