Peste 70 de companii vor fi prezente cu produse și servicii în premieră și în exclusivitate la cea de-a 11-a ediție a GoTech World, cel mai mare eveniment de business din domeniul IT&Digital din Europa Centrală și de Est. Acesta are loc la Romexpo, Pavilionul B1, pe 3 și 4 noiembrie.

GoTech World 2022 este alcătuit din două componente: partea de conferințe și zona expozițională.
Pe cele 11 scene, Main Stage, E-Business & Digital Marketing, Retail & E-Commerce, IT Ops, Cybersecurity, Java, DevOps, .NET, UX/UI, Smart City și Business Transformation, se vor desfășura conferințe susținute de cei mai importanți speakeri, inovatori, influenceri, experți și antreprenori din domeniile IT & Digital, recunoscuți la nivel global.

Zona Expozițională reunește cele mai importante companii IT, dezvoltatori web și agenții de comunicare online, furnizori și utilizatori importanți din domeniu ce își vor prezenta proiectele, soluțiile și produsele în cadrul standurilor amenajate on-site (Pavilion B1, Romexpo).

Companii internaționale renumite, prezente la GoTech World

Organizația internațională pentru cooperare public-privată, World Economic Forum (WEF), cu sediul la Cologny (Geneva/Elveția), vine la GoTech World.

Aceasta va fi reprezentată de Adela Cioroiu, Strategic Intelligence Lead în cadrul organizației, care va urca pe Main Stage, ca speaker, în cea de-a doua zi a evenimentului, 4 noiembrie.

WEF este binecunoscută pentru întâlnirea anuală de la Davos, la care participă șefi de state și alți lideri din mediul de afaceri, guvern, organizații internaționale, mediul academic, societatea civilă, mass-media, tineri și artiști.

Scopul WEF este de a reuni părțile interesate din toate sectoarele societății, pentru a crea un viitor mai bun și pentru a genera un impact mare prin comunități și platforme orientate spre scop și pentru a modela agenda globală.

O altă prezență de remarcat în zilele GoTech World, o premieră pentru eveniment, este cea a Booking Holdings Center of Excellence.

Booking Holdings România este un Centru de Excelență ce oferă acces la specialiști de înaltă calificare în domeniul tehnologiei, pentru a susține proiecte bazate pe tehnologii noi și emergente, folosind bunele practici din industrie, dar și pentru a promova oportunități de colaborare între toate brandurile Booking Holdings, inclusiv Booking.com, Priceline, Agoda, KAYAK, OpenTable și Rentalcars.com.

Cele mai noi soluții IT&Digital, la GoTech World 2022

Atât partenerii evenimentului cât și companiile ce se vor prezenta doar în zona expozițională propun o varietate de produse și servicii tech care se adresează mediului de business, companiilor de stat și comunităților de afaceri locale și internaționale.

Partenerul principal al celei de-a XI-a ediții a GoTech World, Orange Business Services, va împărtăși la eveniment din vasta sa experiență de companie și de partener de digitalizare pentru mediul public și privat. Compania deține un portofoliu extins de soluții de smart city, cloud și securitate cibernetică, șase centre de date în România, dar și o experiență duală de operator și integrator de soluții IT&C.

Securitatea cibernetică, în prim-plan

Principalul producător și dezvoltator de soluții criptografice și de încredere din România, în conformitate cu cerințele Regulamentului eIDAS, certSIGN este prezent la GoTech World în calitate de Partener al Scenei CyberSecurity. În același timp, compania va prezenta o serie de soluții create integral în România și proiectate special pentru necesitățile specifice mediului de business și pentru facilitarea relațiilor cu instituțiile publice, la a căror trasformare digitală certSIGN contribuie într-o foarte mare măsură.

Odată cu dezvoltarea continuă a procesului de digitalizare a activităţii companiilor, amenințările cibernetice asupra informațiilor cresc. De aceea, certSIGN susține securitatea cibernetică printr-o gamă completă de soluții şi servicii inovatoare dedicate companiilor care au nevoie de protecția sistemelor informatice, acoperind atât securitatea datelor (securitatea organizaţiei, desktop şi mobile), cât şi zona de servicii CSIRT (servicii de management al securităţii, proactive şi reactive).

Serviciile şi soluţiile certSIGN de securitate cibernetică acoperă toate scenariile pentru protejarea asset-urilor digitale în faţa ameninţărilor cibernetice, în concordanţă cu reglementările legislative în vigoare şi cu bunele practici din domeniu.

Tehnologii pentru viitorul mobilității

În cadrul GoTech World, compania Continental va prezenta produse și tehnologii dedicate viitorului mobilității și al industriei automotive.

Compania dezvoltă tehnologii și servicii inovative pentru mobilitatea sustenabilă și interconectată a oamenilor și a bunurilor acestora și oferă soluții sigure, eficiente, inteligente și accesibile pentru autovehicule, mașini, trafic și transport.

Continental contribuie la dezvoltarea mobilității inteligente în mediul urban, iar aceasta înseamnă și mijloace de transport în comun dotate cu tehnologie de ultimă oră. La standul companiei se va putea vedea și noul display head-up combiner, adaptat de Continental pentru tramvaie și care proiectează informații pe un ecran transparent extern în câmpul vizual al vatmanului. Conducătorii vehiculului nu numai că pot vedea drumul și afișajul din cabina de pilotaj simultan, informațiile apar și la ceea ce este perceput ca fiind aceeași distanță. În plus: datorită LED-urilor extrem de puternice, head-up display de la

Continental, care s-a dovedit deja a fi o soluție premium în sectorul auto, îndeplinește cele mai înalte standarde în ceea ce privește lumina și calitatea imaginii, chiar și la soare puternic.

La GoTech World vor avea loc și lansări de soluții digitale, în premieră națională

Astfel, una dintre aplicațiile de mobilitate ce se vor lansa pentru piața din România, cu ocazia GoTech World, este Urbaniqe (www.urbaniqe.com). Aceasta va putea fi descărcată din AppStore și Google Play Store și se adresează flotelor urbane de autoturisme. Prin Urbaniqe, smartphone-ul se transformă într-un asistent digital revoluționar, care ajută la economisirea cheltuielilor cu combustibilul și la eliberarea totală de administrarea stresantă a flotei și de asemenea permite deplasarea într-un mod ecologic, prin doar câteva clicuri.

Sisteme automate de preluare a ambalajelor, pentru comercianți

Printre tehnologiile prezentate la standurile din zona expozițională GoTech World se numără și una extrem de utilă, dezvoltată de compania Tomra, liderul global in tehnologia sistemelor automate de preluare a ambalajelor. Astfel, cei interesați vor putea afla informații detaliate despre cel mai mic sistem automat de preluare ambalaje, din industrie, care măsoară în amprenta la sol doar 0,6 mp. Acesta este capabil de a prelua toate cele trei fracții ale sistemului de garanție-returnare, reglementat în România printr-o hotărâre de guvern din octombrie 2021. Potrivit acestei norme, consumatorii plătesc o garanție de 0,50 lei la achiziția unei băuturi într-un magazin. Odată consumată băutura, pentru a-și recupera garanția, consumatorii vor trebui să aducă ambalajul gol la un punct de returnare, unde se află un sistem prin care li se va da înapoi suma ce reprezintă valoarea garanției.

Sistemul include ambalaje primare de unică folosință de sticlă, plastic sau metal, cu volume cuprinse între 0,1 și 3 litri, pentru băuturi. Sistemul de garanție-returnare din România va reprezenta o schimbare sustenabilă a modului în care cumpărătorii interacționează cu cei care fac comerț cu amănuntul.

La GoTech World sunt prezentate și soluții pentru procesele E-Commerce. Una dintre acestea este platforma easy-sales.com, testată, optimizată și dezvoltată constant pentru a fi folosită de utilizatori non-tehnici care acoperă arii diferite din piață. Aceasta centralizează și automatizează activitățile de: listare produse pe marketplace, generare facturi, emitere AWB-uri și sincronizare stocuri și prețuri. Platforma SaaS easySales urmărește modelul celor din străinătate cu imbunătățiri evidente pentru piața și nevoile comercianților din România.

ANCOM vine la eveniment cu un instrument unic la nivel mondial

În cadrul GoTech World 2022, va fi prezentată și aplicația aisemnal.ro, dezvoltată de Autoritatea Națională pentru Administrarea si Reglementarea în Comunicații (ANCOM). Aceasta este o hartă interactivă națională prin care românii pot verifica zonele în care au semnal mobil și operatorii cu cel mai bun semnal. Este un instrument unic la nivel mondial, realizat și actualizat pe baza informatiilor din teren obținute de către echipele ANCOM. Actualizarea hărții are loc anual, începând cu mai 2019.

Soluții pentru sectorul sănătății

În Pavilionul B1 al Romexpo, cei interesați au acces în zilele GoTech World și la soluții digitale pentru furnizorii de servicii și instituțiile din sectorul sănătății. Una dintre acestea vine de la compania Mindit.io și se numește Medical Connector Suite. Este o soluție de comunicare de date standard DICOM (Digital Imaging and Communications in Medicine), fără restricții de dimensiune a fișierelor. Astfel, Medical Connector oferă utilizatorilor săi acces la o rețea de specialiști pentru partajarea dosarelor pacienților, având în vedere reglementările de securitate. Datele DICOM și alte atașamente sunt transferate și salvate în mod constant. Astăzi, atât pentru specialiști medicali, cât și pentru pacienți deopotrivă, a avea un produs inovator precum Medical Connector este esențial.

Fața viitorului în Retail, soluțiile robotizate, ne este este arătată la GoTech World de Adapta Robotics care îl va prezenta pe ERIS, robotul de retail care facilitiează tranziția către automatizarea acestei industrii.

ERIS este conceput pentru a ajuta la rezolvarea inconsecvențelor de preț și a problemelor legate de epuizarea stocului, oferind identificarea și prevenirea erorilor, în magazin. Semiautonom și permanent în colaborare cu operatorul său uman, scanner-ul inteligent pentru o vânzare cu amănuntul eficientă oferă rezolvare la fața locului a problemelor din magazin. Astfel, el ajută la identificarea erorilor de etichetă, tipărirea și înlocuirea pe raft imediat.

Start-Up-urile românești, pe scenele GoTech World

Una dintre acestea este Smart Touch, care a creat proiectul Apollo. Este primul său produs dezvoltat 100%, care îi eliberează pe angajați de sarcini manuale, repetitive și demotivante. Apollo este cea mai complexă platformă de captare, procesare și schimb de date în procesarea inteligentă a documentelor, o platformă personalizabilă de utilizator. Alimentată de AI, cu autoservire, fără cod, care procesează în mod inteligent fluxuri multiple de documente diferite, Apollo va extrage, procesa, valida și schimba automat date între mai multe organizații și diferitele lor sisteme.

Aplicațiile pentru viața socială, cum ar fi bluza care te îmbrățisează, The Hug Shirt, vor fi prezente și ele pe scenele GoTech World.
Hug Shirt™ este o cămașă care permite trimiterea de îmbrățișări la distanță, deoarece dispune de niște dispozitive de acționare, care recreează senzația de atingere și emoția unei îmbrățișări a unei persoane dragi aflate oriunde în lume.

Hug Shirt™ se conecteaza prin bluetooth-ul telefonuluiprintr-o aplicație și înregistrează o îmbrățișare ca și cum s-ar înregistra un film, apoi transmite datele prin rețea către telefonul celui pe care vrei să-l îmbrățișezi. De asemenea, se pot îmbrățișa prietenii sau rudele din întreaga lume, în timp real, dacă toți utilizatorii au aplicația HugShirt deschisă în același timp.

Inovație în tehnologiile de cloud

Unul dintre liderii mondiali în soluții complete de multi-cloud și multi-conectivitate prezenți la GoTech World este M247. Serviciile oferite fac din companie cel mai inovator partener pentru business-uri în creștere. De aceea, evenimentul de la Romexpo va crea oportunitatea ca furnizorul global de servicii de hosting și cloud M247 să prezinte business-urilor interesate cunoștințele sale despre piață și soluțiile tehnice potrivite.

Soluții WiFi de înaltă calitate

La GoTech World vine și Net Shape, una dintre primele companii din România specializată în crearea de infrastructuri wireless profesionale. Astăzi focusul companiei este consiliere și crearea de rețele Wi-Fi de înaltă performanță, capabile să funcționeze la cele mai înalte standarde de securitate.

Net Shape este distribuitor de produse și servicii Ekahau, instrumente profesionale pentru planificarea rețelelor Wi-Fi de înaltă performanță. În plus, noua divizie a Net Shape creată pentru a sprijini proiectele Green Energy oferă soluții de planificare și implementare pentru sistemele de panouri fotovoltaice și stațiile de încărcare pentru mașini electrice. Compania folosește cele mai recente instrumente de planificare radio MW și WiFi: ICS Telecom, Pathloss, InfoVista Mentum Ellipse, Ekahau Site Survey și a creat infrastructuri wireless pentru companii mari, precum Cisco, Vodafone, BitDefender, Global Convergence Inc, Hard Rock Cafe, Stabilus și Arca.

Participarea la GoTech World se face pe baza unui bilet de acces ce poate fi achiziționat direct de pe www.gotech.world.

În funcție de beneficiile pe care le primește un participant, există trei categorii de bilete:

  • Standard Pass 109 EUR, Content Pass 279 EUR, VIP Pass 349 EUR.
    https://www.gotech.world/
    https://www.facebook.com/gotechworld
    https://www.linkedin.com/company/gotechworld/
    https://www.instagram.com/gotech_world/
    https://twitter.com/gotech_world
  • Partener principal: Orange Business Services
  • Business Transformation Stage: Dell Technologies
  • Smart City Stage: Continental
  • IT Ops Stage: Booking Holdings Center of Excellence
  • Cybersecurity Stage: certSIGN
  • E-Business & Digital Marketing Stage: Adapta Robotics
  • Retail & E-commerce Stage: Carrefour
  • DevOps Stage: METRO.digital
  • Java Stage: Cognizant Softvision
  • .NET Stage: UiPath
  • UX/UI Stage: Google
  • Cybersecurity Networking Partner: CryptoDATA
  • Development Networking Partner: Endava
  • Sponsors: Luxoft, HCL Technologies, ASUS, Swissquote, Inetum, M247, Electronic Arts Romania, ANCOM, Urbaniqe, Accenture, Up Romania, Future WorkForce, 123FormBuilder, White Image, E.ON
  • VIP & Coffee Partner: L’OR
  • Car Partner: Renault
  • Experience Partner: IQOS
  • Internet Partner: Viva Telecom
  • Smart City Stage Curator: Asociația Română pentru Smart City
  • Office Business Partner: Globalworth
  • Media Center Partner: Profit News
  • Main Media Partners: KISS FM, VOYO
  • Media partners: Cariere, Blitz TV, Pheonix Media, The Recursive, hotnews.ro, wall-street.ro, go4it, iqads.ro, prwave.ro, retail-fmcg.ro, marketingromania.ro, marketingfocus.ro, greennews.ro, digitalio.ro, devjob.ro, HR Manager, newsbucuresti.ro, economica.net

Pentru informații suplimentare despre eveniment și keynote speakeri, urmăriți platformele oficiale:

  • Despre: Universum, este o companie construită în jurul conceptului de arhitectură de evenimente corporate cu o experiență de peste 10 ani în România, aflându-se printre cele mai mari companii din acest domeniu.
  • UNIVERSUM deține sub umbrela sa un întreg ecosistem de soluții pentru companii. De la organizarea de team buildingurilor recunoscute internațional, evenimente la scară largă precum: conferințe, competiții sportive, lansări de produse și festivaluri, la soluții software complete, dedicate organizării de evenimente.
  • Virtualized este prima expo-conferință virtuală din România, compusă dintr-o serie de evenimente online, organizate cu scopul informării și educării mediului de business autohton. În cadrul evenimentelor se abordează în timp real provocările cu care se confruntă specialiștii din mediul de afaceri și se oferă soluții rapide.
  • Bucharest Tech Week reprezintă festivalul care transformă Bucureștiul în capitala internațională a tehnologiei și care reunește atât profesioniștii cât și pasionații de tehnologie și inovații.
  • GoTech World (anterior denumit Internet & Mobile World) este cea mai amplă expo-conferință și casa economiei digitale din Europa Centrală și de Est, în care profesioniștii din întreaga regiune au acces la soluții tech B2B, insight-uri pe diferite arii digitale și o oportunitate de networking.
  • Târgul Imobiliarium reunește pe parcursul celor 3 zile peste 50 de proiecte rezidențiale noi din București și împrejurimi.
  • MyConnector este o platformă flexibilă care permite organizarea de evenimente, conferințe și expoziții online, dar și interacțiunea live între participanți.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri