În perioada 26 – 27 octombrie 2022, publicația de business retail-FMCG.ro a organizat EXPO RETAIL 2022 – Digital, Green & Tech, singura expoziție B2B din România dedicată tehnologiei, echipamentelor, soluțiilor și serviciilor pentru retail, eCommerce și industria FMCG, care a avut loc la Combinatul Fondului Plastic – sala Senat, din București. Save the date 25 – 26 octombrie 2023, perioadă când va avea loc a doua ediție a expoziție EXPO RETAIL – Digital, Green & Tech.

Expoziția EXPO RETAIL 2022 – Smart Green & Tech a avut disponibile tehnologii, echipamente, soluții și servicii pentru retail, eCommerce și industria FMCG și pentru companii, în general, și a reprezentat o oportunitate pentru vizitatori de a vedea noutăți și inovații din domeniu în vederea unor upgrade-uri pe tehnologie și echipamente sau în vederea implementării unor servicii noi, care să îmbunătățească experiența de shopping a clienților.
Peste 300 de participanți au trecut pragul expoziției EXPO RETAIL 2022 – Digital, Green & Tech, în cele două zile de eveniment, dintre care 120 de persoane din partea celor 25 de parteneri și expozanți și peste 180 de vizitatori – buyeri/ directori de achiziție, owneri de business sau alți manageri care decid achiziția, din companii de retail, centre comerciale, eCommerce, companii din FMCG, DIY etc.

Un concept unic de expoziție: un eveniment de business închis

„Ne-au lipsit evenimentele, în general, după o pauză de doi ani, dar ne-a lipsit, mai ales, o astfel de expoziție B2B dedicată tehnologiei și echipamentelor pentru retail, după cum mulți dintre participanți au remarcat în cele două zile de eveniment.

Într-un an atipic, cu un context dificil, am reușit, totuși, să organizăm și să construim o astfel de expoziție, la care muncim de foarte mult timp, chiar de dinainte de pandemie, o expoziție B2B nișată, cu un concept unic: un eveniment de business închis, în care vizitatorii sunt doar persoane care decid achiziția în companiile lor, atunci când vine vorba de tehnologie, echipamente și servicii, un concept care din punct de vedere vizitatori pune accentul pe calitate și mai puțin pe cantitate, oferită partenerilor și expozanților.

De la bun început, acesta a fost angajamentul nostru față de parteneri și expozanți: de a le oferi doar vizitatori avizați, profesioniști în achiziții.

În final, a ieșit o expoziție potrivită ca dimensiune și reprezintă un show case pentru a crește și diversifica următoarea ediție și a mări numărul de expozanți, pentru că diversitatea de expozanți va atrage de la sine, cu siguranță, și mai mulți vizitatori. Ne vedem la următoarea ediție, din octombrie 2023,” ne-a declarat Claudiu Ciobanu, co-founder & editor coordonator Retail FMCG Media, din care face parte și publicația retail-FMCG.ro, organizatorul expoziției EXPO RETAIL 2022 – Digital, Green & Tech.

Parteneri și expozanți EXPO RETAIL 2022 – Digital, Green & Tech

Lista de parteneri și expozanți ai ediției din acest an a cuprins companii și branduri precum:
Cargus – Partener SMART și expozant;
cora România și cora Pro – Retail Partner și expozant;
Plin Tech, COMARCH și Gun Media – Parteneri TECH și expozanți;
Vectra Eurolift Service, Recicleta (un program Viitor Plus), Green Ambalaje și TOMRA Collection – Parteneri GREEN și expozanți;
Syscom Digital – Visual Partner;
Update Advertising – Advertising Partener și expozant;
BIODEGRA, FEPRA, Artificial Intelligence Visual Analytics (AiVA), Smart ID Dynamics, QInStore Radio, GLOVE și PlanRadar – expozanți.

De asemenea, Domeniile Sâmburești a fost Wine Partner, AQUA Carpatica a fost Refreshment Partner, Caffee Tucano a fost Coffee & Sweets Partner, iar Carlsberg a fost Cooling Partner.

Save the date 25 – 26 octombrie 2023 pentru EXPO RETAIL 2023 – Digital, Green & Tech

Cea de-a doua ediție EXPO RETAIL – Digital, Green & Tech va avea loc în perioada 25 – 26 octombrie 2023, la Combinatul Fondului Plastic, sala Senat, din București, pe o suprafață expozițională dublă, cu 50 de standuri.

Pentru rezervare standuri și oferte personalizate parteneri EXPO RETAIL 2023 – Digital, Green & Tech, accesați www.expo-retail.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri