Cea de-a doua ediție a EXPO DIY – Smart Green Home, singura expoziție B2B din România dedicată produselor din categoriile bricolaj, DIY, materiale de construcții, îmbunătățirea locuinței și grădină, cu focus pe soluții și produse „verzi”, va avea loc în perioada 28 – 29 iunie 2023, la Universitatea Politehnica din București, cea mai mare și prestigioasă universitate tehnică din țară.

Expoziția adună, în cele două zile, în același loc, expozanți din România și din alte țări și specialiști în achiziție și alți profesioniști din industrie. Primii parteneri si expozanți care au confirmat participarea. Evenimentul EXPO DIY 2023 – Smart Green Home este organizat de BricoRetail.ro, publicația B2B dedicată sectoarelor DIY, Home Improvement & Gardening.

Rezervă un stand aici: www.expo-diy.com/expozanti/ sau achiziționează un pachet de partener! Mai multe detalii și oferte personalizate pentru parteneri la contact@expo-diy.com sau tel. 0720.120.456.

Lansat în 2022, evenimentul EXPO DIY 2023 asigură continuitatea conceptului său Smart Green Home și în a doua ediție, concept prin care își propune să promoveze și să expună în cadrul expoziției cât mai multe produse și soluții ecologice/ verzi, care contribuie deja la un viitor mult mai sustenabil.
De asemenea, expoziția EXPO DIY 2023 – Smart Green Home își păstrează șî în a doua sa ediție caracterul B2B: un eveniment închis disponibil doar profesioniștilor din sectoarele: bricolaj, DIY, construcții, îmbunătățirea locuinței și grădină.

De ce să fii expozant EXPO DIY 2023 – Smart Green Home?

  • este singura expoziție din România care adună toate categoriile de produse: bricolaj, DIY, materiale de construcții, instalații, îmbunătățirea locuinței și grădină, cu focus pe produse și soluții „green”, dar și sisteme și soluții Smart Home
  • este o expoziție B2B care pune față în față, foarte pragmatic, cererea cu oferta
  • beneficiezi doar de vizitatori profesioniști în achiziții din retail, centre comerciale, eCommerce, companii de import și distribuție
  • beneficiezi doar de vizitatori manageri din companii de construcții, dezvoltatori de proiecte mobiliare, office și industriale, dar și arhitecți și designeri
  • beneficiezi de prezența unor buyeri din străinătate, deci expoziția reprezintă o bună oportunitate de extindere în alte piețe
  • expoziția reprezintă o excelentă oportunitate pentru new business dar și pentru întreținerea și imbunătățirea relației cu actualii clienți
  • participi, astfel, la cel mai mare hub de business din România de pe nișa de bricolaj, materiale de construcții, îmbunătățirea locuinței, DIY și grădină

Cine sunt vizitatorii EXPO DIY 2023 – Smart Green Home?

EXPO DIY 2023 – Smart Green Home ramâne un eveniment închis, în sensul în care vizitatorii sunt doar profesioniști din industrie, care participă în cele două zile de expoziție doar pe bază de invitație din partea organizatorilor sau se înregistrează pe site, dar se încadrează în urmatorul profil:

  • buyeri/ category managers din retail (rețele de magazine și magazine online)
  • directori de achiziții din companii de import și distribuție
  • proprietari de business
  • manageri din companii de construcții, dezvoltatori de proiecte mobiliare, office și industriale
  • arhitecți și designeri

Dacă te încadrezi în profilul de mai sus, înregistrează-te ca vizitator, aici: www.expo-diy.com/vizitatori

Primii parteneri si expozanți care au confirmat participarea la EXPO DIY 2023 – Smart Green Home

Green Project este primul partener HOME, Dolinex, Agrocosm și Riviera Works, cu brandurile TOTAL și Wolfson, sunt primii parteneri SMART, DAXI, Somfy și Recicleta (un program Viitor Plus) sunt primii parteneri GREEN, iar Einhell; Villager; NOVALIA SA – cu brandurile IUS, Mob, Leborgne și Mondelin; Klintensiv; Temad; Ergo Solar (Polonia); Golden Fish - cu brandul Micul Fermier; SCS Sentinel (Franța); DEDRA (Polonia) și Ruris sunt primii expozanți.

EXPO DIY 2023 – Smart Green Home este un eveniment expozițional B2B organizat anual de BricoRetail.ro, publicația de business care acoperă toate categoriile de produse din sectoarele DIY, Home Improvement & Gardening, parte din Retail FMCG Media, din care mai fac parte publicațiile de business retail-FMCG.ro și ElectroRetail.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri