Atu Tech, magazin online de produse de securitate și producător român de echipamente de securitate, lansează o nouă gamă de produse sub marca proprie, SAFER, în urma unei investiții de peste 1,2 milioane de euro.

Noile produse SAFER înglobează tehnologii bazate pe inteligență artificială și algoritmi de învățare care permit crearea de scenarii inteligente de supraveghere video.

Portofoliul SAFER include camere de supraveghere analogice, camere IP, sisteme de înregistrare DVR/NVR, videointerfoane, monitoare, sisteme de control acces, surse de alimentare și alte accesorii pentru CCTV etc.


Cele mai importante noutăți SAFER sunt la gama de camere de supraveghere IP, ce conține acum și camere cu rezoluție înaltă, 4K, camere de supraveghere și NVR-uri cu funcții inteligente. Noile produse sunt dotate cu senzori ce permit funcții inteligente de detecție a mișcării. Tehnologia ULTRA MOTION DETECTION este acum disponibilă pe toate camerele IP SAFER din gama 2023.

În ceea ce privește sistemele analogice de supraveghere, noua gamă SAFER include camere de supraveghere cu iluminare LED, camere ce pot înregistra imagini color chiar și pe timpul nopții, cu soluții care conțin soft-uri de tip AI, Deep Learning și analiză video, ce permit o analiză mai bună a imaginii, care fac diferența între oameni, animale, autoturisme și pot face detecție inteligentă la mișcare, crescând astfel nivelul de acuratețe al alarmelor trimise și îmbunătățind semnificativ sistemele de securitate.

Produsele SAFER au generat vânzări de 4,8 milioane de euro în 2022

Produsele SAFER au generat anul trecut vânzări de aproximativ 24 de milioane de lei (4,8 milioane de euro). Pentru anul 2023, Atu Tech estimează o creștere a vânzărilor de produse proprii cu circa 20%, generată de o cerere mai mare pentru echipamente de securitate, atât pentru segmentul rezidențial, cât și pentru cel office sau comercial, dar și de o strategie de marketing care pune în prim-plan brandul SAFER.

Atu Tech a înregistrat în 2022 o cifră de afaceri de peste 80 de milioane de lei, în creștere cu 27% față de anul anterior.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri