Fabricat în RO - cea mai mare și mai longevivă platformă dedicată exclusiv producătorilor și furnizorilor de servicii din România - oferă antreprenorilor din țara noastră o soluție sustenabilă, care îi ajută nu doar să-și dezvolte afacerile, ci și să protejeze mediul înconjurător și să creeze un viitor mai bun pentru generațiile viitoare. Soluția Fabricat în RO constă în implementarea unei funcțîi speciale în cadrul platformei, prin care antreprenorii pot solicita producătorilor înscriși pe platformă oferte B2B personalizate.

Cererea de ofertă B2B se poate realiza pentru fiecare produs din marketplace-ul Fabricat în RO și poate fi inclusă într-un plan de sustenabilitate foarte eficient.

“Suntem încântați să împărtășim tuturor antreprenorilor care folosesc platforma Fabricat în RO și celor care au în plan să o folosească de acum înainte această nouă inițiativă care nu doar că facilitează accesul la produse româneșți de calitate, dar contribuie de asemenea și la o planetă mai verde. Ne dorim că antreprenorii din țara noastră să aleagă tot mai multe produse fabricate local în detrimentul celor din import pe de-o parte pentru a sprijini economia locală, dar și pentru a reduce amprenta de carbon” declară Adrian Andrei Ambrose, fondatorul platformei Fabricat în RO.

Fabricat în RO - un marketplace cu o ofertă bogată

Pe platforma Fabricat în RO sunt înregistrați la momentul de față câteva sute de producători români și peste o mie de produse oferite de aceștia. Începând cu produse alimentare de toate felurile și până la accesorii, îmbrăcăminte, produse pentru casă sau jucării, platforma Fabricat în RO este un marketplace 100% românesc care îi ajută pe cei care doresc să investească mai mult în produsele locale să găsească exact ceea ce caută.

Fabricat în RO este o dovadă clară că poți trăi bine și poți cumpăra tot ceea ce îți doreșți chiar dacă te limitezi doar la oferta locală.

Ce reprezintă investiția în produse româneșți?

Cu fiecare produs local ales, se evită un transport lung, fie că este vorba de unul terestru, aerian sau marin. Astfel, se reduc emisiile de carbon și întreaga planetă devine un loc mai prietenos cu natura.

Cu alte cuvinte, investiția în produsele locale ajută nu numai la sprijinirea afacerilor locale, dar și la protecția mediului înconjurător.

Antreprenorii care vor folosi noua funcție disponibilă pe platforma Fabricat în RO vor primi oferte personalizate de la producătorii din comunitate, adaptate nevoilor și volumului de care au nevoie, contribuind astfel la o economie mai sustenabilă.

Fabricat în RO s-a transformat astfel într-un veritabil B2B marketplace, de care antreprenorii din țara noastră pot profita la maxim pentru a pune bazele unei relațîi profesionale cu producători români care îi pot ajuta să-și dezvolte afacerile.

Așadar, dacă vrei să-ți dezvolți afacerea, dacă vrei să contribui la dezvoltarea României, dacă eșți preocupat de situația mediului înconjurător, atunci noua funcție de pe platforma Fabricat în RO este soluția perfectă pentru toate problemele tale! Alătură-te și tu inițiativei Fabricat în RO și pune bazele acum un viitor sigur și prosper!

Fabricat în RO - cea mai mare și mai longeviva platforma dedicata exclusiv producătorilor și furnizorilor de servicii din Romania - oferă antreprenorilor din tara noastră o soluție sustenabila, care îi ajuta nu doar să-și dezvolte afacerile, ci și să protejeze mediul înconjurător și să creeze un viitor mai bun pentru generațiile viitoare. Soluția Fabricat în RO consta în implementarea unei funcții speciale în cadrul platformei, prin care antreprenorii pot solicita producătorilor înscriși pe platforma oferte B2B personalizate.

Cererea de oferta B2B se poate realiza pentru fiecare produs din marketplace-ul Fabricat în RO și poate fi inclusa într-un plan de sustenabilitate foarte eficient.

"Suntem încântați să împărtășim tuturor antreprenorilor care folosesc platforma Fabricat în RO și celor care au în plan să o folosească de acum înainte aceasta noua inițiativă care nu doar că facilitează accesul la produse romanești de calitate, dar contribuie de asemenea și la o planeta mai verde. Ne dorim că antreprenorii din tara noastră să aleagă tot mai multe produse fabricate local în detrimentul celor din import pe de-o parte pentru a sprijini economia locala, dar și pentru a reduce amprenta de carbon" declara Adrian Andrei Ambrose, fondatorul platformei Fabricat în RO.

Fabricat în RO - un marketplace cu o oferta bogata

Pe platforma Fabricat în RO sunt înregistrați la momentul de fata câteva sute de producători romani și peste o mie de produse oferite de aceștia. Începând cu produse alimentare de toate felurile și până la accesorii, îmbrăcăminte, produse pentru casa sau jucării, platforma Fabricat în RO este un marketplace 100% romanesc care îi ajuta pe cei care doresc să învestească mai mult în produsele locale să găsească exact ceea ce caută.

Fabricat în RO este o dovada clara că poți trai bine și poți cumpără tot ceea ce iți dorești chiar daca te limitezi doar la oferta locala. Ce reprezintă investiția în produse romanești?

Cu fiecare produs local ales, se evita un transport lung, fie că este vorba de unul terestru, aerian sau marin. Astfel, se reduc emisiile de carbon și întreagă planeta devine un loc mai prietenos cu natura.

Cu alte cuvinte, investiția în produsele locale ajuta nu numai la sprijinirea afacerilor locale, dar și la protecția mediului înconjurător.

Antreprenorii care vor folosi noua funcție disponibila pe platforma Fabricat în RO vor primi oferte personalizate de la producătorii din comunitate, adaptate nevoilor și volumului de care au nevoie, contribuind astfel la o economie mai sustenabila.

Fabricat în RO s-a transformat astfel într-un veritabil B2B marketplace, de care antreprenorii din tara noastră pot profita la maxim pentru a pune bazele unei relații profesionale cu producători români care îi pot ajuta să-și dezvolte afacerile.

Așadar, daca vrei să-ți dezvolți afacerea, daca vrei să contribui la dezvoltarea României, daca ești preocupat de situația mediului înconjurător, atunci noua funcție de pe platforma Fabricat în RO este soluția perfecta pentru toate problemele tale! Alătură-te și tu inițiativei Fabricat în RO și pune bazele acum un viitor sigur și prosper!

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri