Afacere online cu pantofi la comanda


Afacere online cu pantofi la comanda


BUGET
AFACERE

15000 €


TIMP
NECESAR

3 luni


RECUPERARE
INVESTITIE

18 luni

Sa gasesti pantofi pe marimea si gustul fiecaruia poate fi o mare provocare.

Sa gasesti pantofi pe marimea si gustul fiecaruia poate fi o mare provocare, atat pentru femei, cat si pentru barbati, dar tocmai de aceea o afacere online cu pantofi la comanda poate deveni un real succes. Pe langa calitatea produselor de incaltaminte, intr-o astfel de afacere online va cantari foarte mult calitatea serviciilor, a site-ului de prezentare si experienta personalizata pe care trebuie sa o oferiti fiecarui client.

Daca va doriti o afacere cu buget redus si in lipsa expertizei in realizarea pantofilor, atunci ar trebui sa externalizati productia de pantofi catre mai multe ateliere de creatie. Gasirea unor mesteri profesionisti care sa satisfaca cerintele clientilor va fi una dintre cele mai mari provocari, alaturi de gasirea unor modele de pantofi pe gustul cat mai multor cliente/clienti.

Tinand cont ca este vorba de o afacere online cu pantofi personalizati, design-ul si calitatea produselor trebuie sa va reprezinte, pentru ca clientii vor gasi mereu la magazinele fizice sa cumpere o gama variata de pantofi. Aveti nevoie de un diferentiator, iar gama cat mai larga de texturi, culori si modele ar putea fi acesta.

O afacere online cu pantofi la comanda va avea nevoie de un buget important de promovare a brand-ului si produselor, campanii de publicitate si selectarea unor ambasadori ai brand-ului. Fara sa faceti buzz in social media nu veti putea sa iesiti din anonimatul afacerilor online, indiferent cat de grozavi si deosebiti sunt pantofii pe care ii vindeti.

Aveti in vedere ca veti avea nevoie si de un studio in care clientii sa vina sa isi probeze pantofii personalizati pe care i-au comandat, iar acest lucru va presupune inchirierea si decorarea unui spatiu.

O poveste din care sa va inspirati este cea a Paulei Negrea, o tanara care a lansat proiectul Password | Lumea la Picioare, dupa o investitie de 20.000 de euro.
De ce ai nevoie pentru a incepe aceasta afacere:

*NOTA: prezenta lista este orientativa si poate suferi in timp modificari de continut. Pentru acestea Wall-Street.ro declina orice responsabilitate.

  • Un site de promovare a afacerii
  • Un showroom in care clientii sa isi probeze pantofii
  • Investitii in promovarea brand-ului, online si offline

Vor sa incerce aceasta idee:  5 din 9

Sursa foto: pantofi, Shutterstock
Compara

Acasa | Cauta idei | Povestea ta

Copyright Wall-Street.ro 2015. Toate drepturile rezervate.
Termeni si conditii | Acord confidentialitate

Setari Cookie-uri