Cum sa deschizi o afacere cu mancare fast-food


Cum sa deschizi o afacere cu mancare fast-food


BUGET
AFACERE

17000 €


TIMP
NECESAR

6 luni


RECUPERARE
INVESTITIE

12 luni

Cum sa deschizi o afacere cu mancare fast-food

La Soldat este o rulota, aflata, in general, in zona centrala a Iasiului, care pregateste hamburgeri si sandvisuri romanilor infometati. Ovidiu Dobinciuc, bucatar si fost soldat roman, s-a gandit sa o achizitioneze in martie 2020, dupa ce, asa cum spune el, ajunsese ”casnic si butona telefonul”. 

Antreprenorul a precizat ca a lucrat intr-un restaurant cu bucatarie internationala intre anii 2013-2021, timp in care a trecut de la pozitia de ajutor de bucatar la bucatarul unitatii cu pricina.

Dobinciuc a venit cu ideea businessului in vreme de pandemie, cand restaurantele au fost inchise, iar el a ramas fara o forma de activitate.

A gasit o masina/rulota pe OLX, aceasta datand din 1992, pe care a achizitionat-o cu 4.500 de euro. Dobinciuc precizeaza ca nu poate estima daca a reusit sa isi recupereze investitia initiala, deoarece cei 4.500 de euro s-au transformat in circa 17.000, iar acestia doar pentru ”coafarea” rulotei.

Odata pregatita, La Soldat a inceput sa functioneze pe 7 august 2021.

In prezent, La Soldat ofera urmatoarele variante de mancare fast-food:

  • patru sandvisuri (cu vita, pui, porc sau miel),
  • trei hamburgeri,
  • mici,
  • hot-dog.
Din punct de vedere al preturilor, un sandvis cu pui costa 22 de lei, un hamburger cu vita costa 28 de lei, iar un mic este 5 lei (cu paine si mustar).
De ce ai nevoie pentru a incepe aceasta afacere:

*NOTA: prezenta lista este orientativa si poate suferi in timp modificari de continut. Pentru acestea Wall-Street.ro declina orice responsabilitate.

  • o rulota
  • autorizatii de functionare
  • meniu limitat de produse
  • inca un angajat
Compara

Acasa | Cauta idei | Povestea ta

Copyright Wall-Street.ro 2015. Toate drepturile rezervate.
Termeni si conditii | Acord confidentialitate

Setari Cookie-uri