3 / 5

Ingrid Christine Ghita, Porsche Inter Auto Romania

Ingrid Christine Ghita (34 de ani) este directorul financiar al Porsche Inter Auto Romania incepand din ianuarie 2008, de cand a venit in companie. Printre sarcinile lui Ingrid se numara organizarea si coordonarea activitatilor financiar-contabile pentru 5 puncte de lucru, intocmirea lunara a pachetului de raportare financiara in conformitate cu contabilitatea romaneasca si directivele IFRS catre Porsche Holding, analiza economico-financiara, controlling, bugetarea veniturilor si cheltuielilor, pozitii bilantiere, working capital, Compliance Officer.

Porsche Inter Auto Romania face parte din Porsche Inter Auto GmbH & Co KG, reteaua globala de retail a Holdingului Porsche din Salzburg. Reteaua Porsche Inter Auto Romania comercializeaza, prin intermediul celor cinci centre auto, modele Volkswagen, Skoda, Audi si Seat.

Esti director financiar sau antreprenor interesat de fiscalitate? Participa la conferinta “Fiscal 2013” organizata de Wall-Street.ro miercuri, 3 aprilie. Pentru a participa, tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul disponibil aici.


Inapoi la articol

Setari Cookie-uri