4 / 6

Apps

Apps ne permite sa avem acces la functii noi in automobil instaland aplicatii pe telefon, iar prin conectarea la un cablu USB vom avea acces pe display-ul masinii. Birourilor de dezvoltare si cercetare BMW sunt in Mountain View (USA), München (Germania), Shanghai (China).


Aplicatii disponibile in Romania pentru muzica: Aupeo! si Deezer. Pentru webradio sunt oferite webradio din BMW Connect,TuneIn Radio; pentru stiri - Sticher Radio, n-tv; pentru audiobooks - Audible si Snipy. Functii social media sunt asigurate prin integrarea Facebook, Twitter sau Glympse.


Aplicatia de iPhone GoPro este compatibila si pentru BMW, astfel ca utilizatorul poate comanda camera GoPro direct din automobil, cu preview pe ecranul iDrive (doar pentru GoPro Hero 3+). M Laptimer este o aplicatie de telemetrie completa: inregistreaza date complete in timpul condusului sportiv – de la unghiul volanului, viteza sau apasarea pedalelor de acceleratie si frana, la fortele G sau consum. Din martie 2015, BMW va fi primul automobil din lume care realizeaza update-ul automat al hartilor de navigatie on-line si primul automobil care utilizeaza o conexiune de date integrata 4G, insa in doar cateva tari din Europa, pentru Romania nu stie inca data.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri