5 / 11

Lotus-ul submarin dintr-o Tesla - printre multele surprize din mașinile lui Elon Musk

Fiecare Tesla este o colecție de „easter eggs”. Acestea nu sunt, însă, presărate prin habitaclu, ci ascunse printre meniurile sistemului de infotainment. Oamenii lui Elon Musk au lucrat asiduu pentru a introduce diferite funcționalități amuzante, intrigante sau, pur și simplu, fără de folos. Asemeni primelor aplicații apărute pentru iPhone, în 2007, aceste funcționalități te amuză o dată sau de două ori, dar este foarte probabil să uiți de ele ulterior.


De exemplu, multe Tesla au un „Fart Mode”, acesta fiind și mărul discordiei în cadrul unei rechemări la fabrică. De asemenea, în 2016, Musk a încurajat posesorii de Tesla Model X să activeze, de patru ori la rând, funcția Autopilot. Cei care au făcut asta au descoperit că mașina lor plutește pe un drum multi-color. Similar, există și un „Santa Mode” care modifică aspectul ecranului digital pe Model X sau Model S, dar funcționează și pe Model 3. Modul „Mars Rover” transformă interfața adăugând suprafața planetei Marte, dar există și un „Romance Mode” și un mod care-ți permite să te joci diverse jocuri arcade - „TeslAtari”.


Lotus-ul Esprit folosit în film nu era electric. Foto via Lotus


În plus, Tesla Model X este capabil să se dea-n spectacol folosindu-și luminile, dar și ușile de tip gull-wing din spate. Acest update a venit în 2017 și se numea atunci „Tesla Holiday Show”, care activează și sistemul audio care emite la volum mare suita „Wizards In Winter” a Orchestrei Trans-Siberiene. În fine, șoferii de Tesla Model S și Model X echipate cu suspensie pneumatică pot înlocui imaginea cu propria mașină de pe ecranul meniului din infotainment pentru suspensie cu imagina Lotus-ului Esprit submersibil folosit de James Bond-ul lui Roger Moore în filmul „The Spy Who Loved Me”.


Foto via NotATeslaApp.com

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri