6 / 7

Noul logo Dacia a fost dezvaluit la Geneva

Noul logo Dacia a fost dezvaluit ieri, la Salonul Auto International de la Geneva, odata cu lansarea noului model Dacia Sandero, pastrandu-si culoarea albastra, dar cu un ton mai profund, informeaza un comunicat, citat de NewsIn.

Potrivit comunicatului, incepand cu anul 2008, Dacia va produce o gama de cinci vehicule, compusa dintr-un model bicorp (Dacia Sandero), dintr-o berlina tricorp (Dacia Logan), un break (Dacia Logan MCV) si din doua vehicule utilitare (Dacia Logan Van si Dacia Logan Pick-Up).

Marca Dacia beneficiaza de o retea comerciala cu o acoperire in toate tarile in care este prezenta. In Romania, Dacia dispune de peste o suta de puncte de vanzare, din care 17 au fost inaugurate in 2007. Pe celelalte piete, marca Dacia este sprijinita de reteaua Renault. In Europa de vest, numarul concesionarilor care comercializeaza gama Dacia depaseste 1.100. In Franta, doi concesionari au decis, in 2007, sa creeze puncte de vanzare separate pentru Dacia. Odata cu largirea gamei, in anii urmatori ar putea exista tot mai multe astfel de initiative.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri