4 / 8

Skoda

Directorul marcii Skoda, Vlad Rusu, conduce un autoturism de serviciu Octavia diesel cu un motor de 2,0 litri si 140 CP, cutie DSG, sedan, negru. Acesta urmeaza sa isi schimbe curand masina cu noul model Skoda Superb.

Seful Skoda a ales Octavia “pentru ca imbina perfect economia de carburant cu puterea oferita de motorul TDI, iar cutia DSG imi permite un condus relaxant in oras, cat si un ritm mai alert in afara orasului”.

Cel mai mult acesta a condus 1.600 de kilometri fara oprire pe traseul Franta – Oradea, insa a facut mai multe excursii de 7.000-8.000 km.

“Masina a fost dintotdeauna o pasiune, insa traficul infernal din Bucuresti si din tara, in general, nu iti mai ofera posibilitatea sa te bucuri de aceasta pasiune la fel ca in trecut. M-am identificat totdeauna cu ce am condus. Am condus tot timpul cand am putut masini sportive, cu transmisii manuale, suspensii sport, etc. Acum, fiind un familist, conduc o masina destinata condusului in siguranta, relaxat, cu spatiu pentru copil si bagaje”, a adaugat Rusu.

Masina pe care si-o doreste seful marcii Skoda este un Porsche 911 Turbo.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri