2 / 8

Romtelecom pune la bataie 25 de stagii de practica

Romtelecom, unul dintre cei mai importanti operatori telecom de pe piata, deruleaza in perioada 1 iulie - 1 octombrie un program de internship, iar termenul limita pentru aplicare este 8 iunie.

Candidatii vor putea opta pentru unul dintre cele 25 de stagii de practica, in domenii ca IT, tehnic, economic, juridic si marketing. Tinerii vor alege intre o pregatire de trei sau sase luni, care va fi platita.

Romtelecom a receptionat anul trecut 6.000 de CV-uri pentru cele 50 de locuri de internship pe care le-a pus la bataie. Fiecare candidat care a aplicat pentru un stagiu de internship de trei luni a fost platit cu un salariu net lunar de 600 de lei.

La inceputul programului, aplicantii vor beneficia de un training de inductie si ulterior de un mentor pe toata durata stagiului, care va oferi feed-back pe parcursul implicarii individuale in proiecte.

Compania cauta, in principal, studenti in ani terminali la Electronica si Telecomunicatii, Automatica si Calculatoare, Cibernetica, Drept, Comunicare, Matematica si Informatica, Marketing, Finante Banci sau Jurnalism.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri