4 / 6

Angajatii trebuie sa fie deschisi provocarilor

Laura Chilom, HR consultant in cadrul site-ului de recrutare eJobs, considera ca angajatii trebuie sa faca mai multi pasi pentru a ajunge sa se numere printre preferatii sefilor.

Astfel, ei trebuie sa fie o parte cat mai vizibila a echipei (participa proactiv la toate proiectele, vin cu idei bune), sa puna intrebari care demonstreaza ca este mereu atent si interesat de bunul mers al companiei, dar si sa fie atent la vestimentatie, aspect pentru care trebuie respectate cultura si obiceiurile companiei.

De asemenea, angajatii trebuie sa dea dovada de atitudine si comportament profesionist, trebuie sa comunice cu colegii de birou si sa respecte termenele limita.

Nu in ultimul rand, angajatii trebuie sa fie deschisi noilor provocari profesionale.

Chilom a adaugat ca din anunturile postate de companii pe site-ul de recrutare reiese ca angajatorii din Romania cauta personal care da dovada de un limbaj adecvat unui mediu profesional, atitudine pozitiva indiferent de situatie, precum si punctualitate si seriozitate.

De asemenea, angajatii trebuie sa fie, in opinia companiilor angajatoare, responsabili, dedicati domeniului de activitate, obisnuiti sa lucreze cu deadline-uri si sa posede bune abilitati de organizare si gentionare a timpului.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri