2 / 6

APT: Oamenii de vanzari vor fi cautati in toate domeniile

"Ma astept sa vedem un trend crescator in primul trimestru al anului 2013 insa comparativ cu 2012 nu estimam diferente majore. Anul 2013 va urma traseul anului 2012, in care majoritatea clientilor fac mai mult inlocuiri de personal, nu neparat angajeaza datorita cresterii volumului de business. In continuare se vor cauta programatori, acestia continuand sa fie rasfatatii pietei muncii, din pacate specialistii sunt aceiasi, numarul de noi absolventi fiind insuficient pentru cererea de pe piata", a spus Sorina Donisa (foto) CEO al APT, companie de resurse.

In opinia sa, clientii sunt din ce in ce mai putin dispusi sa faca rabat la calitate atunci cand angajeaza si doresc specialisti de inalta clasa. Sistemul de internship este incurajat, iar pentru un proaspat absolvent internship-ul devine un mod uzual de a intra intr-o companie.

Potrivit acesteia, anul 2013 se va caracteriza prin precautie si productie, iar domeniile in care in care se vor cauta oameni sunt productie, industria de componente auto, telecom, IT, financiar. De asemenea, oamenii de vanzari vor fi cautati in toate domeniile.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri