2 / 6

Andy Szekely: Plasam leadershipul prea sus, putem invata de la oricine

Andy Szekely, managing partner in cadrul grupului de firme AS si trainer cu peste 11 ani de experienta, subliniaza ca sunt momente in viata in care suntem lideri, iar uneori suntem "follow-eri" si, in ciuda faptului ca punem leadershipul undeva sus, pe o scara ridicata, trebuie sa constientizam ca putem invata de la oricine ne inconjoara.

"De multe ori, pentru a ne simti intr-o zona de confort ne indreptam spre oamenii pe care ii gasim a fi «in aceeasi liga cu noi». Indiferent de situatie, ideal este sa gasim in oamenii din jurul nostru cu valori inspirationale, oameni de la care putem invata ceva. Noi trebuie sa gasim zona de competenta superioara noua si sa invatam din asta", spune Szekely.

Astfel, el a adaugat ca oricine poate transforma un moment de incompententa, acela in care simte inferior celor din jurul sau intr-un moment de leadeship.

"Intr-un context in care ma simteam inconjurat de oameni superiori mie m-am indreptat catre un tanar care parea mai lipsit de experienta. Ulterior, am invatat de la el notiuni de fotoreading, iar viteza mea de citire s-a imbunatativ in mai putin de cinci zile", a exemplificat Szekely.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri