3 / 6

Mugur Frunzetti: Trebuie sa arati ca ai oportunitatea unor profituri

Un exit de succes: "Am facut doua exituri total diferite: unul total nepregatit, care a iesit prost pentru am vandut cand am vrut eu sa vand, in plin inceput de criza. In cazul Floria.ro a fost diferit pentru ca m-am pregatit. Pe un investitor il poti convinge doar daca ai anumite particularitati unice. El se uita la o crestere fireasca a business-ului, o crestere a rentabilitatii operationale. Daca vrei un exit bun trebuie sa arati ca ai oportunitatea unor profituri. Atunci cand pornesti un business trebuie sa ai in vedere ca il vei vinde, trebuie sa stii in permanenta ce se intampla in business-ul tau si sa poti sa explici mai departe. Daca nu simtiti ca e un pret corect nu vindeti. Nu trebuie sa vinzi doar pentru ca ai o oferta pe masa. Daca fondul este interesant si tu ai o companie buna, o sa o cumpere si la anul, pe un pret mai mare", spune Mugur Frunzetti, investitor in compania de optimizare online Retargeting.


Noi investitii: Mai am bani de investit. Zona catre care voi investi este agricultura (pomicultura) in urmatorii ani. Acum am terminat planul de afaceri si cautam terenul, peste 40-50 de hectare, insa avem o problema cu gasirea terenului.


2015, sub lupa: Pentru anul viitor am ales sa deschidem un birou in California, piata cheie pentru business-ul Retargeting. Ma voi implica direct, deci urmeaza sa stau o perioada mai lunga acolo. Cunosc piata, ma simt familiar, o inteleg mai bine decat pe cea din Polonia.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri