8 / 11

Produsul IT&C al anului 2014

Sibienii de la Inovi Romania, firma cu o experienta de aproape 15 ani pe piata locala, au castigat premiul pentru inovatie in IT&C la cea de-a doua editie a Galei Wall-Street.ro.


"Tehnologia pe care o dezvoltam merge catre segmente precum HoReCa sau B2B, iar rolul nostru este acela de a aduce Social Media si interactiunea mai aproape de oameni", a declarat Alex Dragomir, unul dintre fondatorii companiei.


Proiectul cu care sibienii au castigat la categoria Produsul IT&C al anului a participat la una dintre editiile emisiunii Arena Leilor, obtinand finantare din partea antreprenorului roman Dragos Anastasiu. "Iata ca se poate face business si la Arena Leilor", a spus proprietarul EuroLines.


Compania din Sibiu, infiintata in anul 2002, lucreaza, in medie, la circa 9 proiecte pe luna. Printre cele mai importante proiecte ale Inovi se numara tabla inteligenta dezvoltata pentru Procter & Gamble, fereastra inteligenta care afiseaza reclame (la un magazin de produse IT&C din Sibiu) sau proiectul derulat pentru firma constanteana Yuka Mobili, in care imagini reprezentand anumite teme sunt proiectate pe peretii showroom-ului.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri