2 / 6

Stefan Gorgon - Fanel Fagurel

Stefan Gorgon a absolvit liceul teologic, facultatea de teologie si un master in domeniu, apoi a plecat peste hotare, ajungand in Danemarca, unde a fost curier si manager al unui depozit. S-a intors in tara si a inceput o afacere cu albine, in Dambovita, folosind fonduri europene, iar in patru ani, Fanel Fagurel a crescut usor, vanzand, anul trecut, miere in valoare de 20.000 de lei.

Stefan a fost cantaret la biserica unde slujea tatal sau, apoi prin anii facultatii a lucrat in domeniul cadastrului. Mai mult din curiozitate, Stefan a hotarat sa plece peste hotare, dar calatorea des acasa, fiindu-i dor de apropiati. A stat doi ani departe de casa si a ajuns in Danemarca, unde a fost curier, timp de doua-trei luni, apoi manager al unuia dintre depozitele companiei de curierat.

Dorul de casa l-a facut pe Stefan sa se intoarca in tara la finalul anului 2014. La sfatul unui prieten, a accesat fonduri europene in apicultura, cu gandul de a incepe propria afacere. A obtinut 24.000 de euro si a demarat afacerea Fanel Fagurel.

Citeste AICI mai multe despre Fanel Fagurel.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri