3 / 7

Metro Cash&Carry, cel mai batran retailer

Anul trecut, retailerul german Metro Cash&Carry a inregistrat vanzari de 1,43 miliarde de euro, in crestere cu 15% fata de anul precedent, iar volumul de vanzari inregistrat de Metro Group a atins suma de 60 de miliarde euro.

Metro Cash&Carry Romania, parte integranta a Metro Cash&Carry International, s-a lansat oficial in Romania in octombrie 1996, prin deschiderea primului centru de distributie din Bucuresti. In prezent, reteaua de magazine numara 23 de centre de distributie in Bucuresti (4 centre), in Brasov, Constanta si Timisoara cate doua centre si cate unul in fiecare din orasele Cluj, Bacau, Iasi, Craiova, Baia Mare, Galati, Ploiesti, Oradea, Sibiu, Suceava, Pitesti, Targu Mures si Arad. Metro Cash&Carry Romania este implicata activ in implementarea si dezvoltarea aceluiasi concept de vanzare si pe piata din Moldova.

Grupul german de retail Metro, ce administreaza 2.400 de hipermarketuri in 31 de tari, a anuntat la sfarsitul lunii octombrie ca profitul operational (EBIT) a crescut la 323 milioane de euro (465,5 milioane dolari) in al treilea trimestru al acestui an.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri