3 / 5

Avocatii profita de tendinta

Mai mult de 50% dintre solicitarile de consultanta juridica venite in ultimul timp din partea clientilor casei de avocatura Deli&Asociatii au fost cazuri de insolventa, spune Andreea Deli-Diaconescu, partener in cadrul firmei de avocatura.

Astfel, ponderea acestui segment in totalul veniturilor companiei va depasi 35% din cifra de afaceri.

“Interesul companiilor pentru contractarea serviciilor de consultanta legala in materie de insolventa a crescut semnificativ in ultima perioada. Mai mult de jumatate dintre solicitari au legatura cu aceasta materie si estimam o crestere, pe acest segment, la un nivel de peste 35% din cifra de afaceri”, a precizat Andreea Deli-Diaconescu, partener la Deli&Asociatii.

De asemenea, casa de avocatura Bostina si Asociatii si-a anuntat ieri intrarea pe piata de insolventa prin infiintarea Bostina si Asociatii Insolvency SPRL, care se va concentra pe profilaxia insolventei comerciale si a tratarii situatiilor de criza.

"Nu ne-am grabit sa intram pe piata insolventei deoarece am vrut sa analizam mai bine actuala criza economica si sa vedem care sunt serviciile pe care trebuie sa punem accentul. Semnele de redresare ecomomica ne fac sa credem ca noua companie ar trebui sa puna accentul in primul rand pe chestiuni de profilaxie a insolventei si de tratare a situatiilor de criza, si in al doilea rand pe chestiunile strict tehnice legate de practica insolventei si a lichidarilor", a declarat coordonatorul grupului de consultanta, avocatul Doru Catalin Bostina (foto).

Activitatea Bostina si Asociatii Insolvency SPRL va fi coordonata de Andrei Sarban si Irina Arnautu, practicieni in insolventa. Noua firma va beneficia de sinergiile create cu celelalte firme din cadrul grupului de consultanta Bostina – casa de avocatura Bostina si Asociatii, firma de consultanta fiscala Bostina Accounting & Fiscal Consulting si firma de consultanta in accesarea finantarilor europene – Bostina & Associates Financial Consulting.


Inapoi la articol

Setari Cookie-uri