3 / 7

Roberto Musneci - S-a intors in farma, dar nu a renuntat la consultanta

Fostul sef al GSK Romania reuseste, de un an, sa imbine activitatea din cadrul unei companii farma cu cea de consultant. Roberto Musneci (foto) a renuntat la functia de director general al GSK Romania in 2007 pentru a deveni senior partner la firma de consultanta & Musneci Associates, companie care a inregistrat anul trecut afaceri de circa un milion de euro.

Serban & Musneci ofera consultanta in domenii ca relatii publice (PR) si comunicare, business development si restructurare organizationala. "Lucram atat in farma, cat si in alte industrii, precum in cea a energiei regenerabile sau a produselor de larg consum, cu multinationale sau mari companii care au un departament de PR si relatii guvernamentale structurat. Unele proiecte pot fi extensive, iar altele sunt strict legate de sfaturi despre comunicarea eficienta cu autoritatile sau media", detaliaza senior partner-ul pentru Wall-Street.

In septembrie anul trecut, italianul a fost numit director non-executiv in Consiliul Director al liderului in distributie si retail farmaceutic A&D Pharma, in urma unui proces amplu de restructurare a companiei.

"La A&D sunt doar anumite perioade in care ma implic mai activ. Activitatea mea principala este cea din firma de consultanta”, declara recent fostul manager de la GSK Romania. Ce l-a determinat sa revina in managementul farma? "Dupa 20 de ani de experienta in industrie si dupa ce am lucrat in regiunea Europei Centrale si de Est, in Marea Britanie si in Italia, este clar ca A&D Pharma a fost o provocare care m-a atras. Este o companie antreprenoriala, cu o viziune regionala si un model de business care o face unica in Romania si in alte tari", explica Musneci.

Pe langa functiile pe care le detine in cadrul firmei de consultanta si la A&D Pharma, Musneci este si proprietarul a 10% din cafeneaua Iguana, din Capitala, alaturi de alti cativa asociati.


Inapoi la articol

Setari Cookie-uri