6 / 7

Klaas Postema - Din nou executiv

De cand a renuntat, in 2006, la sefia Sicomed (actuala Zentiva Romania), numele lui Klaas Postema (foto) a intrat intr-un con de umbra, pentru a reveni recent in atentia presei, odata cu schimbarea managerului general de la filialala locala a producatorului farma islandez Actavis. Astfel, incepand cu aceasta toamna, Postema a revenit in cadrul unei mari companii farma, mai exact in echipa de management a Actavis, in cadrul careia se ocupa de operatiunile companiei pe pietele din Europa Centrala si de Est.

La inceputul lui 2007, Postema infiinteaza, alaturi de alti doi parteneri, propriul business in consultanta - Genesis Capital. Specialitatea sa: consilierea in procesele de M&A (eng. – fuziuni si achizitii), un job pe care il mai facuse si la Sicomed, atunci cand a pregatit producatorul bucurestean pentru preluarea de catre Zentiva.

La trei ani de la preluarea producatorului bucurestean Sicomed de catre cehii de la Zentiva, Postema revine in managementul de top in cadrul celuilalt mare fabricant de medicamente din Bucuresti - Sindan (Actavis).

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri