3 / 11

Austriacul Vystoupil, propus la conducerea Tarom, refuza oferta

Austriacul Heinrich Vystoupil, desemnat director general al companiei de transport aerian Taromin urma procesului de recrutare, a renuntat la aceasta pozitie si a fost revocat si din Consiliul de Administratie, in locul sau urmand sa fie ales un alt candidat din lista furnizata de consultanti.

Adunarea Generala a Actionarilor (AGA) Tarom a aprobat luni conditiile contractului de mandat al membrilor neexecutivi ai Consiliului de Administratie, toti semnand mandatele in cursul acestei zile, se arata intr-un comunicat al companiei de transport aerian citat de Mediafax.

"La aceeasi intalnire, AGA a luat act de demisia domnului Heinrich Vystoupil din functia de director general si cea de membru in Consiliu de Administratie, ca urmare a neacceptarii conditiilor contractului de mandat, si a aprobat revocarea sa din functia administrator. Consiliul de Administratie va proceda, in cel mai scurt timp, la numirea unui nou director, din lista de candidati selectati de consultantii Ministerului Transporturilor", potrivit sursei citate.

Pana la nominalizarea noului CEO, atributiile vor fi indeplinite de actualul director general al companiei, Sorin Georgescu.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri