4 / 11

O companie romaneasca vrea pe Bursa din New York

BGS, companie controlata de familia Oprea, a demarat procedurile de listare pe NASDAQ ( Bursa de la New York) unde urmeaza sa fie tranzactionat un pachet de 30% din actiuni.

De la inceputul acestui an, conducerea BGS a facut investitii de aproximativ 2,5 milioane de euro. Astfel, au fost achizitionate 66 de masini de interventie 4x4 Hummer H3 si Dodge Nitro, si au fost angajati 300 de oameni.

Cea mai recenta investitie a fost realizata la Timisoara care se ridica la valoarea de 500.000 de euro consta intr-un dispecerat si un departament tehnic, 150 de agenti, 6 echipaje de interventie rapida si doua unitati canine.

Piata serviciilor de paza si securitate s-a ridicat anul trecut la circa 2 miliarde de lei (543 mil. euro), in crestere cu peste 17% fata de 2008, potrivit estimarilor facute de reprezentantii Patronatului Societatilor de Securitate din Romania (PSS).

Piata va creste cu doar 2-5% in acest an, din cauza crizei financiare care i-a fortat foarte multi dintre clientii firmelor de paza sa restranga numarul de agenti. “Exista foarte multi beneficiari din industrie sau productie care au decis sa restructureze numarul de posturi, fara a renunta total la paza. In continuare insa vor functiona foarte bine serviciile de paza destinate locuintelor”, mentioneaza Popescu.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri