2 / 7

Din punct de vedere tehnic si economic, mai bine pregatit decat Klaus Johannis

Faptul ca Lucian Croitoru face parte din echipa BNR, singurul organism credibil din Romania si laudat de institutiile internationale, reprezinta unul dintre atu-urile pe care acesta le are in fata lui Klaus Johannis, sustine Dragos Cabat, presedintele Asociatiei Analistilor Financiari.

“Lucian Croitoru poate sa faca o legatura intre politica fiscala, cea bugetara si politica monetara condusa de BNR, iar acest lucru este extrem de important. De asemenea, din punct de vedere tehnic si economic el este mult mai bine pregatit decat Klaus Johannis si ofera foarte multa incredere”, a declarat, pentru Wall-Street, Dragos Cabat.

Presedintele Asociatiei Analistilor Financiari a adaugat ca nu stie care este capacitatea de manager a lui Lucian Croitoru, dar considera ca, avand in vedere ca a fost reprezentantul FMI in relatia cu mai multe tari, cu siguranta, a dat dovada de asemenea aptitudini.

Insa alegerea pe care o va face Parlamentul Romaniei va fi una strict politica. “In ultimele zile am jucat un sah politic. Decizia privind alegerea nu are nicio legatura cu cat de bine pregatit este unul sau celalalt, ci doar de jocurile politice”, a concluzionat Dragos Cabat.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri