2 / 4

Geoana, cu ochii pe electoratul celorlalti candidati

In sondajul CCSB, comandat de Antena 3, Basescu a obtinut 34,1% din voturi, urmat de Geoana, cu 30,9%, si Crin Antonescu, cu 22,1%.
Exit poll-ul CURS, comandat de TVR1, il plaseaza pe Traian Basescu pe primul loc, cu 33,72%, urmat de Geoana, cu 31,44%, si Antonescu, cu 21,53%.

Candidatul PSD la Presedintie, Mircea Geoana, a preferat sa le multumeasca alegatorilor care au votat si cu ceilalti candidati.

El a adaugat ca multumirile sale sunt adresate indeosebi celor care si-au exprimat optiunea in favoarea liderului PNL, Crin Antonescu.

"Le multumesc in egala masura celor care au votat cu ceilalti candidati. Si celor care au votat cu domnul Basescu, dar mai ales romanilor care au votat cu domnul Crin Antonescu, care a facut o campanie frumoasa si o campanie care sunt convins ca va avea consecinte bune pentru insanatosirea politicii romanesti", a declarat Geoana.

El a mai multumit si celor care i-au votat pe Sorin Oprescu, Corneliu Vadim Tudor, Gigi Becali si Remus Cernea.

“Munca cea mai grea va incepe dupa 6 decembrie. Trebuie sa intelegem, dupa cinci ani de dezbinare, ca ceea ce ne uneste este mai important decat ceea ce ne dezbina", a spus Geoana.


Inapoi la articol

Setari Cookie-uri