3 / 4

Comunicarea eficienta nu este cel mai tare punct al Guvernului

Ministrul Economiei, Adriean Videanu, a admis ca Guvernul are un deficit la capitolul comunicare, astfel incat masurile sale nu sunt suficient explicate, iar masurile de austeritate nu sunt deplin intelese.

Intrebat de ce de-abia acum membrii Guvernului explica de ce s-a ajuns in situatia in care sunt impuse masuri severe de austeritate, videanu a raspuns: "Trebuie sa recunosc cu sinceritate, aspectul de comunicare eficienta nu este cel mai tare punct al Guvernului. Recunosc acest lucru.”

De asemenea, Videanu a precizat si de ce acum este momentul in care s-a decis reducerea veniturilor bugetarilor si pensionarilor, desi se stia deja faptul ca nivelul cheltuielilor bugetare a depasit limitele sustenabilitatii.

"Evolutia crizei globale a fost dincolo de asteptarile nu numai ale noastre, ci dincolo de asteptarile FMI, a Bancii Mondiale, a Comisiei Europene si a tuturor guvernelor din lume. Toata lumea a mizat pe reluarea oarecum rapida a cresterii economice, dar acest lucru nu se intampla. Am incercat sa luam acele masuri cu un efect mai putin dureros mizand pe reluarea cresterii economice", a motivat prim-vicepresedintele PDL.



Inapoi la articol

Setari Cookie-uri