21 / 22

Stoica, Eturia: Tin cu Argentia pentru ca iubesc Buenos Aires-ul

Agentia de turism Eturia, detinuta de omul de afaceri Sorin Stoica, a vandut trei pachete pentru cea de-a 19-e editie a campionatului mondial de fotbal. “Unul dintre pachetele vandute cuprindea meciurile din semifinala si finala si doua doar pentru finala”, a declarat Sorin Stoica (foto).
'
Favorita lui Stoica, un microbist infocat, pentru acesta competitie este Argentina. “Argentina este echipa cu care voi tine la acest campionat mondial fiindca ador aceasta echipa si, mai mult, iubesc orasul Buenos Aires. Ma leaga foarte multi prieteni si foarte multe amintiri de Argentina”, declara omul de afaceri care considera ca favorite la castigarea titlului sunt Argentina, Italia, Brazlia si Spania.

Din lipsa de timp Stoica nu va merge in Africa de Sud pentru a vedea meciurile pe viu. “Din pacate, nu voi putea ajunge la nici un meci, din lipsa de timp, dar cu siguranta ca nu voi rata niciunul in fata televizorului, in limita posibilitatilor, fiindca sunt un microbist convins”, mai afirma Stoica care adaiga ca cea mai frumoasa amintire pe care o are de la un campionat mondial de fotbal este victoria Romaniei asupra Argentinei din 1994.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri