2 / 7

Dan Sucu, Mobexpert: Nu mai fac buget de venituri si cheltuieli de peste doi ani

Dan Sucu (foto), presedintele Mobexpert, marturiseste ca de mai bine de doi ani nu mai lucreaza pe un buget de venituri si cheltuieli, ci pe scenarii trimestriale ce sunt realizate in functie de evolutia conditiilor economice si fiscale.

“Nu mai fac buget de venituri si cheltuieli de aproape doi ani si jumatate, mergem pe scenarii trimestriale. Cu totii facem in clipa de fata management de supravietuire”, afirma Sucu. Seful Mobexpert sustine ca nu se pune problema daca mai are incredere sau nu in sistemul fiscal pentru ca nu a plecat niciodata de la aceasta ipoteza.

“Nu am plecat niciodata de la premisa ca pot avea incredere in sistemul fiscal sau ca institutiile statului vor face ceea ce trebuie pentru ca ar fi insemnat sa plec de la o premisa total nerealista”, a declarat presedintele Mobexpert, unul dintre cei mai mari jucatori din piata de mobila.

O noua majorare de taxe sau impozite ar insemna, plastic vorbind, o alta vasla in cap data unui inotator care poate doar sa spere ca nu o sa ameteasca si ca va putea inota in continuare, considera Sucu.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri