5 / 6

Una dintre cele mai inteligente strategii investitionale din lume

"De ce ar dori un investitor sau trader, sa plateasca pretul intreg al actiunii unei companii, pe care, la fel de bine, o poate cumpara la un pret cu discount? Da, am grija sa respect mereu acest principiu: gasesc intotdeauna o modalitate sa cumpar o actiune, cu un discount!
Personal, in aceasta perioada, cumpar doar actiuni ale celor mai bune companii din lume, din mai multe motive. Le numesc "World Dominators". Acestea sunt companii pe care vreau sa le detin, indiferent de starea economiei globale. Cateva exemple de "World Dominators": Coca-Cola, P&G, Intel, Mc Donald’s, Johnson & Johnson, Microsoft, Cisco. Mai sunt si altele. Cel mai important pentru mine, este ca aceste companii sa respecte anumite criterii".

"mi place sa fiu platit pentru a investi si a tranzactiona. Chiar de la inceput. Acesta este un alt principiu de la care nu m-am abatut de-a lungul zecilor de ani de investitii. Acest principiu este valabil si in trading! Te invit sa vii la Seminariile Trading Educators Romania si sa afli cum poti sa fii platit pentru a tranzactiona. Vei invata cum poti sa ai rate incredibile de succes prin metodele noastre de tranzactionare, cu probabilitate ridicata si risc scazut".

Vezi mai multe idei ale lui Joe Ross pe site-ul Trading Educators Romania

Fotografiile au fost realizate la conferinta TER

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri