2 / 5

Daniel Daianu

Membrii neexecutivi ai viitorului Consiliu de Administratie vor fi Gheorghe Gherghina (sustinut de PSD) - 36 de voturi, Virgil Stoenescu (sustinut de PDL) - 35 de voturi, Daniel Daianu [FOTO] (sustinut de PSD) - 34 de voturi, Angnes Nagy (sustinuta de UDMR) - 34 de voturi si Dinu Marin (sustinut de PC) - 28 de voturi. Candidatura actualului membru al CA Nicolae Danila a fost respinsa la vot, desi PSD a anuntat initial ca il sustine pentru un nou mandat.


Fostul ministru al Muncii din partea PSD si fost presedinte UNPR Marian Sarbu a fost avizat de comisiile reunite de buget-finante din Parlament pentru a prelua pozitia de prim-vicepresedinte al ASF, in locul lui Daniel Daianu, care a demisionat din functie pentru a candida pe o pozitie in CA-ul BNR.


Marian Sarbu este in prezent membru neexecutiv in Consiliul ASF, iar anterior a ocupat pozitia de presedinte al Comisiei Nationale de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private. Comsiile reunite de buget-finante banci si comisiile economice l-au avizat pe Cornel Coca Constantinescu pentru o pozitie neexecutiva in Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara, in locul lui Marian Marzac, care a demisionat recent.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri