2 / 5

Oferte Black Friday la BCR

De Black Friday, ofertele pregatite de BCR sunt:

  • Serviciul 24 Banking (Internet & Mobile Banking) - comisionul de administrare gratuit timp de un an din momentul deschiderii serviciului. Oferta va fi valabila pentru primii 500 de clienti care aplica online in formularul dedicat campaniei afisat pe site pentru activarea unui serviciu 24 banking. Ofera este disponibila pentru activare pana in data 09.12.2016 si este conditionata de prezenta clientului in orice sucursala BCR. Participantul are dreptul sa acceseze o singura oferta 24 Banking.
  • BCR Alert plus - comisionul de administrare gratuit pentru serviciile achizitionate in campania Black Friday timp de un an de la momentul deschiderii serviciului. Oferta va fi valabila pentru primii 250 de clienti care aplica online in formularul dedicat campaniei afisat pe site pentru BCR Alert. Oferta este disponibila pentru activare pana in data de 09.12.2016 si este conditionata de prezenta clientului in orice sucursala BCR. Participantul are dreptul sa acceseze o singura oferta BCR Alert Plus deci un singur serviciu BCR Alert plus.
  • Carduri de credit - primii 500 de clienti care aplica pentru cardul de credit negarantat pe site-ul www.bcr.ro in data de 25 noiembrie 2016 in formularul dedicat acestei campanii si ulterior aplica in orice unitate BCR pana pe data de 09 decembrie 2016 inclusiv, vor beneficia de 0% comision de emitere card si 0% comision de administrare anuala card pentru intreaga perioada de viata a cardului atat pentru cardul principal cat si pentru cel suplimentar.
  • Direct debit - primele 250 de facturi de maxim 100 lei platite de BCR la activarea unui mandat nou , pe un furnizor nou. Participantii au dreptul sa acceseze o singuta data oferta direct debit, deci un singur mandat activat.
  • TotalCont – primii 250 de clienti care aplica pentru TotalCont pe site-ul www.bcr.ro in data de 25 noiembrie vor beneficia de 0% comision de administrare timp de 1 an de la data deschiderii contului.
  • Maxi Cont – primii 250 de clienti care aplica pentru maxicont pe data de 25 noiembrie 2016 in formularul dedicat acestei campanii si ulterior aplica in orice unitate BCR pana la data de 09 decembrie 2016 vor beneficia de comision 0 de administrare timp de un an de la data deschiderii contului de economii. Sunt eligibilii la aceasta oferta inclusiv participantii care detin deja la data campaniei un Maxicont BCR.
  • Asigurarea de viata pentru seniori – Primii 100 de clienti care aplica in data de 25 noiembrie 2016 pe site-ul www.bcr.ro in formularul dedicat acestei campaniei si ulterior in orice unitate BCR pana pe data de 09 decembrie 2016 inclusiv, vor beneficia de un discount de 1% din valoarea pachetului ales ( discount in valoare de 25,50 sau 100 de lei). Politele sunt emise de catre BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group sunt eligibili toti clientii, indiferent daca au produsul in prezent. Discountul de 1% nu se cumuleaza cu alte reduceri.
  • Asigurarea obligatori PAD pentru locuinta – Primii 200 de clienti care aplica in data de 25 noiembrie 2016 pe site-ul www.bcr.ro in formularul dedicat acestei campanii si ulterior in orice unitate BCR pana pe data de 09 decembrie 2016 inclusiv pentru polita facultativa pentru imobil GARANT AMPLUS vor beneficia gratuit de polita obligatorie PAD ( cost fix de 20 de euro pe an )

Mai multe detalii si conditii puteti gasi aici.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri