2 / 4

Pago Plateste

( Iti prezentam mai sus un live facut cu Adrian Cighi, unul dintre fondatorii aplicatiei, in care puteti vedea cum functioneaza aplicatia)

Pago Plateste este o aplicatie de plati lansata in septembrie anul trecut prin care iti poti achita facturile emise de furnizorii de servicii integrati in portofolliul acestora sau reincarca cartelele de telefonie.

Sunt peste 70 de furnizori de servicii inregistrati in acest moment in aplicatie, de la cei de energie electrica, TV, internet & telefonie Fixa pana la cei de apa si canalizare.

Aplicatia o poti descarca de pe Google Play Store sau Apple Store. Crearea unui cont se poate face prin intermediul unei adrese de email sau a contului de Facebook. Dupa crearea contului, selecteaza furnizorul catre care doresti sa faci plata si poti introduce datele contului online pe care il ai la acesta sau scana codul de bare de pe factura pentru a achita.

Prin intermediul aplicatiei poti primi notificari privind facturile scadente sau poti accesa istoricul platilor realizate.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri