3 / 4

Volt

Aplicatia a fost lansata anul trecut in urma unei investitii de 200.000 de euro, in parteneriat cu MasterCard si Libra Internet Bank. Aceasta iti permite sa realizezi transferuri de bani instant din si catre orice card bancar emis in Romania, direct de pe smartphone.


Prin intermediul aplicatiei poti transfera pana la 500 de lei lunar fara a ti se aplica vreun comision. Dupa depasirea acestei sume, vei plati 1% din valoarea tranzactie, indiferent de suma transferata, dar niciodata mai mult de 3 lei, conform precizarile facute de reprezentantii companiei.


Aplicatia poate fi descarcata de pe Apple Store sau Google Play Store. Crearea contului poate fi facuta prin introducerea unei adrese de email sau a contului tau de Facebook. In urma crearii contului trebuie sa introduceti datele contului bancar de pe care doriti sa transferati fonduri.


Transferul se realizeaza prin selectarea din agenda telefonului a contactului catre care doriti sa trimiteti banii. Acesta trebuie sa aiba aplicatia Volt instalata pentru a putea incasa suma. De asemenea, transferul se poate face si intre cardurile proprii.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri