3 / 5

Planuri. Tendinte

Ca numar de proiecte, compania a ajuns la aproape 300 de proiecte. “Un client, o clinica oarecare, este la a patra achizitie”, spune Badic, care adauga ca Medical Finance nu incurajeaza achizitii riscante, chiar daca astfel s-ar semna un contract mare. “Nu am avut decat un singur default de la infiintarea firmei, dar pentru care s-a gasit un utilizator al echipamentului imediat”, detaliaza acesta.

Spitalul privat Pelicanul din Oradea, o investitie de aproximativ 15 milioane de euro, care constituie un proiect la cheie nu doar finantarea de echipamente medicale si care este in continuare clientul companiei, este cel mai mare proiect de pana la aceasta data al Medical Finance.

De asemenea, la nivel de piata, explica Badic, este o cerere tot mai mare de solutii la cheie in acest domeniu. ”Sfatuim clientii sa apeleze la astfel de proiecte la cheie, pentru ca altfel risti discutii intre finantator si furnizorii echipamentelor. Partea de integrare este foarte importanta la momentul de fata, iar cel mai greu in acest domeniu este sa gestionam ca finantator si consultant investitorii medicali, cu potentialii angajati.

Sunt discrepante foarte mari intre ceea ce vrea medicul, cu toate ca el nu investeste, si ceea ce propune investitorul care se gandeste la profit”, declara acesta.

Distributia produselor este facuta prin parteneri traditionali, fiind totodata diversificat portofoliul de furnizori (peste 100 la aceasta data), fiind oferite trei game de produse (bronz, silver, gold), in functie de bugetul fiecarui client.

Reprezentantii de vanzari ai Medical Finance sunt prezenti in Bucuresti, Arad, Oradea, Satu Mare, Cluj, Craiova, Iasi si, in viitorul apropiat, spune Badic, in Constanta si Galati.

“Avem colaboratori (companii furnizeaza echipamente medicale, consultanti, brokeri, care au la baza know-how-ul echipamentelor si leasingului de acest tip) Medical Finance in orasele unde nu suntem bine reprezentati, cu care facem diverse proiecte”, a mai explicat reprezentantul companiei.

El a adaugat ca de curand firma a angajat un director de dezvoltare, in vederea cautarii si dezvoltarii unor proiecte foarte mari (peste 5 mil. euro).

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri