3 / 6

Ionut Oprea: As plati si in plus pentru livrare in 24 de ore

Ionut Oprea (foto), seful agentiei de publicitate pe blog-uri StandOut, a achizitionat prima oara de pa Amazon.com, un set de carti. “Am avut emotii pentru ca nu stiam daca imi vor ajunge, in vremea aceea nu aveam multi prieteni care sa mai fi facut asa ceva, auzisem doar ca se poate si atat”, spune el. Unica problema intampinata insa de Oprea a fost ca “s-a incurcat putin prin formulare, dar pana la urma am scos-o la capat”.

Una dintre nevoile stringente ale lui Oprea este ca doreste ca livrarea sa se realizeze in aceeasi zi in care plaseaza comanda – pentru aceasta facilitate seful StandOut fiind si dispus sa plateasca suplimentar. Acest lucru inseamna ca trebuie sa ia la rand magazinele online “care pretind” ca au pe stoc produsul dorit si sa verifice telefonic. “Odata chiar m-a certat o doamna de la departamentul de vanzari al unui magazin online ca de ce nu vreau sa accept ca asa e pe internet, intai se verifica stocul apoi vine comanda de la furnizor si abia apoi se trimite, ori asta nu se poate in aceeasi zi”, spune, razand, Ionut Oprea. Oprea, ca si Cristian Manafu, se arata nemultumit de serviciile Postei Romane – “a fost o aventura sa preiau un colet comandat din strainatate”.

Seful Standout subliniaza ca una dintre problemele pe care trebuie sa le rezolve magazinele online este supra-optimizarea in motoarele de cautare a paginilor cu produse care nu mai exista sau nu se mai fabrica.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri