3 / 6

Prima impresie

Mare si impunator! Celor care nu dispun de un spatiu de lucru suficient de mare sau celor care trec de la un monitor mai mic la acesta li se va parea imens, cu siguranta! Nu atat ecranul acestuia, si asa widescreen, cat si stativul voluminos.

Este solid si construit dintr-un plastic de calitate cu o textura mata si discrete suprafete rosii. Designul tine foarte mult de gustul fiecarui utilizator, dar este unul placut, nefiind un magnet pentru praf sau pentru amprente.
Pentru a-l monta nu a durat decat un minut, accesoriile fiind foarte usor de asamblat.

De remarcat schimbarea adusa la nivelul butoanelor de meniu, care acum sunt senzitive la atingere. Butonul de “power” are o culoare placuta, un albastru-pal care nu deranjeaza in niciun fel; in modul stand-by acesta capata o culoare rosie.

Cu adevarat utila este "telecomanda" S-Switch cu care vine impreuna monitorul: este dispozitiv cu fir care permite comutarea rapida pe cele trei presetari de gaming cu care vine monitorul. In plus, permite accesul mai rapid la setarile din meniu. Acesta este un dispozitiv optional pe care il poti pune deoparte daca nu il gasesti folositor, desi este in asa fel conceput cat sa vina in continuarea standului printr-o “lipire” magnetica.

O alta caracteristica este dispozitivul situat in spatele ecranului, pe stativ, conceput pentru fixarea castilor.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri