3 / 11

Sony la IFA 2012

In ciuda vanzarilor scazute din ultima vreme, producatorul japonez de electronice promite lansarea unor gadget-uri care ar putea stimula cresterea vanzarilor.

La evenimentul tehnologic desfasurat in capitala Germaniei, Sony ar putea prezenta Sony Xperia T, unul din cele mai noi pariuri pe piata telefoanelor inteligente.

Cu un posibil ecran de 4,3 inch, procesor tip dual-core de 1,5 Ghz, 1GB memorie RAM, o camera foto de 13MP si echipat cu sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich, Sony isi pune mari sperante in noul prototip asteptat sa fie prezentat la IFA 2012.

Activa nu de foarte mult timp si pe segmentul tabletelor, Sony ar putea prezenta inca o tableta Xperia – despre care s-a speculat foarte mult in ultima perioada. Pe langa modelele Sony Tablet P si Sony Tablet S pe care le are in prezent este de asteptat ca producatorul japonez sa prezinta o generatie de tablete cu tastatura incorporata si va fi cu circa 40% mai subtire decat dispozitivele precedente.

Pe segmentul televizoarelor, Sony ar putea prezenta tehnologia Crystal LED, despre care producatorul japonez spune ca este rivalul OLED. Initial, Crystal LED ar fi trebuit sa fie prezentata in cadrul CES 2012 (Computer Electronics Show), eveniment desfasurat la inceputul anului in Las Vegas.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri