2 / 6

SoftVision

Furnizorul clujean de servicii de outsourcing software SoftVision vrea sa recruteze inca 100 de oameni pana la finalul anului si astfel sa ajunga la circa 800 de angajati.

Printre pozitiile deschise se numara cele de dezvoltare pentru platforme precum iOS, .NET, Java, PHP, Web, testare si managementul proiectelor.

„Pe langa acestea, am angajat in acest an si pe alte specializari: Java, Android, baze de date, C/C++/QT”, a afirmat pentru Wall-Street.ro, George Stan, director general al companiei.

Managerul adauga ca sunt mai dificil de gasit specialisti IT care sa doreasca sa se reorienteze spre tehnologii noi, precum iOS, Android sau Web (JavaScript, PHP, Design).

Softvision este o companie fondata in 1998 care anul trecut a avut o cifra de afaceri de circa 5,3 milioane de euro si profit net in jurul a 285.000 de euro.

Furnizorul de software are 700 de angajati, dintre care mai bine de 500 la Cluj-Napoca, unde se afla si sediul central al companiei. Softvision are sapte birouri in Cluj si filiale in Baia Mare, Iasi, Timisoara. De asemenea, clujenii au un birou de vanzari pentru piata americana, in San Jose.

Compania ofera servicii de outsourcing in domeniul dezvoltarii software, internet/intranet, networking, aplicatii de business, servicii de suport si de asigurare a calitatii.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri