2 / 8

Gunnar Pahnke

Gunnar Pahnke (german, 44 ani), noul director executiv pentru strategie, transformare si servicii wholesale pentru Romtelecom si Cosmote Romania va fi responsabil cu strategia celor doua companii si va conduce, din punct de vedere operational, procesele de transformare. In plus, va conduce activitatile pentru servicii operatori / wholesale.

Pahnke are peste 20 de ani de expertiza in industrie, atat in telecom (fix/mobil), cat si in internet si media/TV.

El a inceput sa lucreze pentru Deutsche Telekom in 1995, de atunci detinand mai multe pozitii de management in zona de marketing, vanzari, strategie, fuziuni si achizitii.

Cea mai recenta functie a sa a fost cea de vicepresedinte de strategie pentru Europa, el avand ca responsabilitati dezvoltarea strategiei si planificarea (proiectii de piata pentru 13 tari), management strategic de portofoliu/fuziuni si achizitii.

Managerul detine un doctorat in administrarea afacerilor de la Universitatea Poitiers (Franta) si doua diplome de master, una in marketing si internationalizare de la Universitatea Poitiers, Franta, si cealalta in Business Administration de la École Nationale Supérieure des P&T, Paris, Franta

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri